Φορώντας ένα μπλε σακάκι, ο Χάμιλτον έλαβε ένα μετάλλιο και δίπλωμα με την τιμητική υπηκοότητα και αφιέρωσε τη στιγμή αυτή στο θρύλο της Formula 1, Άιρτον Σένα

Η Formula 1 θα ήταν ένας έρημος τόπος χωρίς τον θρύλο Λιούις Χάμιλτον. Ένας παγκόσμιος θρύλος του σπορ. Ο οποίος αναγνωρίζεται από όλα τα κράτη όπου έχει τρέξει ως ένας εκ των κορυφαίων.

Φορώντας ένα μπλε σακάκι, ο Χάμιλτον έλαβε ένα μετάλλιο και δίπλωμα με την τιμητική υπηκοότητα και αφιέρωσε τη στιγμή αυτή στο θρύλο της Formula 1, Άιρτον Σένα:

«Νιώθω πως πλέον είμαι ένας από εσάς. Έχω τόσες πολλές αναμνήσεις από τη Βραζιλία. Ειδικά από το 2021. Γνωρίζοντας πως θα με υποστηρίζετε καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου ήταν μία από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής μου. Ειλικρινά είναι τεράστια τιμή το να βρίσκομαι εδώ και να δέχομαι τη διάκριση του επίτιμου πολίτη. Αγαπώ τη Βραζιλία, πάντα το έκανα. Θέλω να αφιερώσω την τιμή αυτή στον Άιρτον Σένα, στην οικογένεια του Άιρτον, τους φίλους και τους οπαδούς του. Όταν ήμουν 5 ετών, είδα τον Άιρτον να αγωνίζεται και ήξερα εκείνη τη στιγμή πως θέλω να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, όπως αυτός».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ