Το σήριαλ του Νόβακ  Τζόκοβιτς επηρέασε όλη την F1. Η οποία είδε πιθανά προβλήματα να προκύπτουν ακόμη και στους δικούς της αθλητές στο μέλλον. Αυτό ήταν και το βασικό για να πάρουν την απόφαση εμβολιασμού όλων. Και όταν λέμε όλων, το εννοούμε. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της F1, Στέφανο Ντομενικάλι, στο τελευταίο συμβούλιο πάρθηκε ομόφωνη […]

Το σήριαλ του Νόβακ  Τζόκοβιτς επηρέασε όλη την F1. Η οποία είδε πιθανά προβλήματα να προκύπτουν ακόμη και στους δικούς της αθλητές στο μέλλον. Αυτό ήταν και το βασικό για να πάρουν την απόφαση εμβολιασμού όλων.

Και όταν λέμε όλων, το εννοούμε.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της F1, Στέφανο Ντομενικάλι, στο τελευταίο συμβούλιο πάρθηκε ομόφωνη απόφαση, για να μην υπάρχουν έκτρoπα:

«Έχοντας τελειώσει μια σεζόν με 22 αγώνες, μας κάνει να είμαστε προσεκτικά αισιόδοξοι για το πώς θα πρέπει να είναι η έναρξη της σεζόν του 2022, όπου ο κορωνοϊός μπορεί δυστυχώς να είναι ακόμα παρών. Αλλά δεν είναι τυχαίο ότι ένα από τα τελευταία πράγματα που εγκρίθηκαν στο τελευταίο Παγκόσμιο Συμβούλιο της FIA, ως προληπτικό μέτρο, είναι να εμβολιαστεί όλο το προσωπικό της F1 για να βρίσκεται στις θέσεις του», τόνισε χαρακτηριστικά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ