Λάθη επί λαθών σε κάθε Grand Prix της Formula 1 για τον Μαξ Φερστάπεν και τον Κάρλος Σάινθ. Αλλά ο Μπινότο...στον κόσμο του. 

Λάθη επί λαθών σε κάθε Grand Prix της Formula 1 για τον Μαξ Φερστάπεν και τον Κάρλος Σάινθ. Αλλά ο Μπινότο…στον κόσμο του. 

Ο Ιταλός team manager της Scuderia δεν ανησυχεί και δεν βλέπει να χρειάζονται αλλαγές στην ομάδα του. Καθώς και στην στρατηγική που εκείνη ακολουθεί φέτος στο πρωτάθλημα.

Ραθυμία και χαλαρότητα που φυσικά απέχει πολύ από τα δεδομένα, που θέλουν την Ferrari να έχει ξεκινήσει μεν δυναμικά, αλλά από κει και πέρα να τα κάνει σαλάτα στην πορεία…

«Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνουμε διαφορετικά. Πρέπει απλά να συνεχίσουμε το ταξίδι μας, να βελτιωνόμαστε βήμα-βήμα και να επικεντρωνόμαστε σε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε αγώνες. Πρέπει μόνο να διασφαλίσουμε πως όταν περάσουμε τη γραμμή του τερματισμού να είμαστε στην πρώτη θέση. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να αλλάξουμε την προσέγγισή μας. Δεν υπάρχει κάτι να αλλάξουμε. Έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να κάνουμε καλή δουλειά. Πρέπει να κάνουμε δουλειά βήμα-βήμα και όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα του 2022, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το 2023», ανέφερε ο Ιταλός στο motorsport.com.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ