Το πρωτάθλημα της Formula 1 δεν δείχνει ότι θα ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς αφού ο αγώνας της πρεμιέρας στο Άλμπερτ Παρκ της Αυστραλίας πηγαίνει προς αναβολή. Δεν το χει η μοίρα αφού για 2ο συνεχόμενο αγώνα πάμε για αναβολή στην χώρα των καγκουρό. Τα εισιτήρια για τον αγώνα στο Άλμπερτ Παρκ δεν έχουν διατεθεί […]

Το πρωτάθλημα της Formula 1 δεν δείχνει ότι θα ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς αφού ο αγώνας της πρεμιέρας στο Άλμπερτ Παρκ της Αυστραλίας πηγαίνει προς αναβολή. Δεν το χει η μοίρα αφού για 2ο συνεχόμενο αγώνα πάμε για αναβολή στην χώρα των καγκουρό.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα στο Άλμπερτ Παρκ δεν έχουν διατεθεί ακόμη προς πώληση και εκπρόσωπος Τύπου της Formula 1, όταν ρωτήθηκε σήμερα για τα δημοσιεύματα των ΜΜΕ περί πιθανής αναβολής, είπε ότι το σπορ ανυπομονεί να «τρέξει» ξανά το Μάρτιο. Όμως, δεν διευκρίνισε που, με το Gran Prix του Μπαχρέιν να είναι ο δεύτερος αγώνας της χρονιάς και να είναι προγραμματισμένο για τις 28 Μαρτίου.

Η πρεμιέρα της φετινής σεζόν της Formula 1 στην Αυστραλία οδεύει προς αναβολή. Ο λόγος είναι η πανδημία του κορωνοϊού και της αυστηροποίησης των τοπικών κανόνων καραντίνας. Η αναβολή του γκραν πρι της Αυστραλίας είναι πιθανό να ανακοινωθεί μέσα στον Ιανουάριο και υπενθυμίζουμε πως ο περσινός αγώνας ματαιώθηκε, λίγες ώρες πριν από την έναρξη των ελεύθερων δοκιμαστικών, όταν μέλος της ομάδας της McLaren βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό.Αξίζει να σημειωθεί πως η έλευση των 10 ομάδων της Formula 1 στη Μελβούρνη, εκ των οποίων οι επτά έχουν τη βάση τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, απασχολεί έντονα αφού εκεί όπου σημειώνεται αύξηση κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Τελικά η σεζόν του 2020 στη Formula 1 άρχισε στην Αυστρία τον Ιούλιο και στη διάρκεια της χρονιάς διεξήχθησαν 17 αγώνες σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή, ενώ το αρχικό πρόγραμμα περιλάμβανε τον αριθμό ρεκόρ των 22 Gran Prix. Στην πίστα του Μπαχρέιν πραγματοποιήθηκαν δύο αγώνες, στα τέλη Νοεμβρίου και τις αρχές Δεκεμβρίου.

Στο μεταξύ, η έλευση των 10 ομάδων της Φόρμουλα Ένα στη Μελβούρνη, εκ των οποίων οι επτά έχουν τη βάση τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, εκεί όπου σημειώνεται αύξηση κρουσμάτων, λόγω του μεταλλαγμένου στελέχους του κορωνοϊού, θα απαιτήσει μεγαλύτερο διάστημα υποχρεωτικής απομόνωσης. Υπενθυμίζεται ότι οι τενίστες που αναμένεται να φτάσουν στην πόλη στα μέσα Ιανουαρίου για το Αυστραλιανό Όπεν (8-21 Φεβρουαρίου) θα πρέπει να περάσουν 14 ημέρες στην καραντίνα πριν από το πρώτο τουρνουά γκραν σλαμ της χρονιάς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι