Ακόμα δεν πρόλαβε καλά καλά να ανακοινωθεί το πλουσιόπαιδο από την Hass, και μιλάμε για τον περίεργο Νικίτα Μαζέπιν που έπεσε σε ένα ακόμα φάουλ στην προσωπική του ζωή, γιατί στον μηχανοκίνητο δεν έχει να μας πει και πολλά. Ας είναι καλά τα λεφτά του μπαμπά. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πατέρας, δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, Ντμίτρι […]

Ακόμα δεν πρόλαβε καλά καλά να ανακοινωθεί το πλουσιόπαιδο από την Hass, και μιλάμε για τον περίεργο Νικίτα Μαζέπιν που έπεσε σε ένα ακόμα φάουλ στην προσωπική του ζωή, γιατί στον μηχανοκίνητο δεν έχει να μας πει και πολλά. Ας είναι καλά τα λεφτά του μπαμπά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πατέρας, δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, Ντμίτρι Μαζέπιν, είναι εκ των μεγαλύτερων επενδυτών της Haas.

Πιο συγκεκριμένα πρωταγωνιστής σε μια άβολη στιγμή για αυτόν είναι ο Ρώσος πιλότος με βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στα σόσιαλ. Μιλάμε για το απόλυτο κατόρθωμα. Ο νεαρός βρισκόταν σε ένα αυτοκίνητο και φαίνεται να βάζει χέρι σε μια κοπέλα και να της χουφτώνει το στήθος της, χωρίς φυσικά την συγκατάθεση της, κάτι που φαίνεται από την αντίδραση της, που τον σταματάει κάνοντας του και την κλασική χειρονομία.

Όπως ήταν αναμενόμενο, προκλήθηκαν εντονότατες αντιδράσεις, καθώς το βίντεο κυκλοφόρησε άμεσα σε πολλά έτερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία κατέκριναν τον Mazepin για την πραγματικά αισχρή δημοσίευση που έκανε.

Φυσικά στο συμβάν αντέδρασε κι η νέα του ομάδα, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καταδικάζει τόσο το συμβάν, όσο και την απόφαση του οδηγού της να ανεβάσει το, όπως ανέφερε, απεχθές βίντεο στο Instagram. 

​Το 2016 είχε αποβληθεί από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Formula 3 καθώς είχε επιτεθεί στον Άγγλο πιλότο Κάλουμ Ίλοτ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της Haas, αλλά και την απολογία του Mazepin:

https://twitter.com/nikita_mazepin/status/1336618515449720833

 

Πριν καν αναρρώσει ο Γκροζάν η Haas ανακοίνσε τον αντικαταστάτης του, που  θα είναι ο Ρώσος Νικίτα Μαζέπιν, γιος του ‘βασιλιά’ της νιτρική αμμωνίας (της ουσίας που ‘γκρέμισε’ τη Βηρυτό). Τι σου κάνει το χρήμα! Παίζονται παιχνίδια πάνω από το απανθρακωμένο μονοθέσιο του Ρομέν Γκροζάν; Όχι ακριβώς. Ο 34χρονος Γάλλος είχε ενημερωθεί ήδη πως του χρόνου δεν θα οδηγά μία από τις Haas. Μαντάτα που ήξερε και ο Κέβιν Μάγκνουσεν. Ήταν τουλάχιστον άβολο πάντως που η αμερικανική ομάδα μπήκε στη διαδικασία ν’ ανακοινώσει τους αντικαταστάτες τους για το 2021 προτού συμπληρωθούν δύο 24ωρα από το ‘πύρινο’ ατύχημα στο grand prix του Μπαχρέιν.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον Νικίτα Μαζέπιν

Θα είχε συμβεί το ίδιο σε περίπτωση που το halo δεν είχε σώσει τη ζωή του Γκροζάν; Αμφιβάλλουμε. Τότε γιατί τέτοια βιασύνη; Αναγκάζοντας και τη Formula 1 να τον καλωσορίσει.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ