Ο έξι φορές πρωταθλητής του Moto GP, Μarc Marquez, τα έχει με την τύχη του. Και πως να μην ταχει όταν έκανε τρία  χειρουργείο στην σειρά.  Δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος για το νέο πρωτάθλημα και η εταιρία του κοιτάζει για τον αντικαταστάτη του. Ποιος θα είναι; Ο τραυματισμός του Μαρκ Μάρκεθ ήταν πιο […]

Ο έξι φορές πρωταθλητής του Moto GP, Μarc Marquez, τα έχει με την τύχη του. Και πως να μην ταχει όταν έκανε τρία  χειρουργείο στην σειρά.  Δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος για το νέο πρωτάθλημα και η εταιρία του κοιτάζει για τον αντικαταστάτη του. Ποιος θα είναι;

Ο τραυματισμός του Μαρκ Μάρκεθ ήταν πιο σοβαρός από ότι νομίζαμε στην αρχή και η προσπάθειά του να τρέξει σε αγώνα του MotoGP μόλις πέντε μέρες μετά την πτώση που του τον προκάλεσε, έκανε τα πράγματα χειρότερα. Ο Ισπανός ταλαιπωρήθηκε με τρία χειρουργεία συνολικά, αλλά και αρκετές ημέρες παραμονής μέσα στο νοσοκομείο μέχρι τελικά να επιστρέψει στο σπίτι του. 

Ο Μαρκ Μάρκεθ γίνεται συνεχώς καλύτερα και οι δηλώσεις που έχουμε μέχρι στιγμής από το ιατρικό του τιμ είναι θετικές. Ακόμη όμως κανείς δεν έχει απαντήσει αν ο Ισπανός θα καταφέρει να είναι έτοιμος μέχρι την εκκίνηση της σεζόν του MotoGP το Μάρτιο. Ο τραυματισμός του δεν ήταν απλός, καθώς μετά την πτώση που είχε σε περσινό αγώνα, επιχείρησε να τρέξει κανονικά μια εβδομάδα μετά, κάτι που τον έκανε πολύ χειρότερα. 

Η Honda προφανώς έχει σκεφτεί διάφορες λύσεις για να αντικαταστήσει τον Μαρκ Μάρκεθ στην αρχή της σεζόν, σε περίπτωση που τελικά δεν προλάβει. Ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν ήταν και αυτό του Αντρέα Ντοβιτσιόζο, ο οποίος έφυγε από τη Ducati και αυτή τη στιγμή δεν έχει κάτι στα πλάνα του. Ωστόσο έχει πει ότι δεν θα πήγαινε να… ζεστάνει τη θέση του Μαρκ Μάρκεθ. 

Report: Marquez to decide on third operation in December - Speedcafe

Ένας πρωτοκλασάτος οδηγός όπως ο Ντόβι δεν θα πήγαινε εύκολα σε μια ομάδα, στην οποία όταν ο επίσημος αναβάτης θα ήταν έτοιμος να τρέξει, θα τον έδιωχναν την άλλη μέρα. Ο Στεφάν Μπραντλ είναι μια επιλογή της Honda, καθώς είναι και ο δοκιμαστής της. Ο αρχιμηχανικός του Μαρκ Μάρκεθ θεωρεί ότι εκείνος είναι η ιδανική λύση και όχι ο Ντοβιτσιόζο. «Δεν μου φαίνεται νορμάλ να πάρει η Honda τον Ντοβιτσιόζο στη θέση του Μαρκ. Περισσότερο νόημα θα έχει να πάρει τη θέση του ο Στεφάν. Ο Στεφάν κατανοούσε τα πράγματα που συμβαίνουν στους αγώνες και τα οποία μόνο σε Γκραν Πρι μπορείς να τα καταλάβεις. Έχει την ταχύτητα και είναι και ο δοκιμαστής μας. Οπότε ποιος είναι καλύτερος από αυτόν για να αντικαταστήσει τον Μαρκ;» είπε ο αρχιμηχανικός του Μάρκεθ. 

https://www.youtube.com/watch?v=aJEJ0GyyW88

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MotoGP

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι