Τυχερός μες στην ατυχία του ήταν ο Μικ Σουμάχερ, κατά τη διάρκεια των κατατακτηρίων δοκιμών στη Σαουδική Αραβία.

Τυχερός μες στην ατυχία του ήταν ο Μικ Σουμάχερ, κατά τη διάρκεια των κατατακτηρίων δοκιμών στη Σαουδική Αραβία.

Στο Q2 στο γκραν πρι της Formula 1 στην Τζέντα ο 23χρονος πιλότος της Haas είχε σφοδρή σύγκρουση, με το μονοθέσιό του να διαλύεται.

Ένας οδηγός που θεωρείται το επόμενο μεγάλο ταλέντο της Σκουντερία, όχι όμως ακόμη. Καθώς η απειρία του φαίνεται πως του κόβει, για την ώρα, τον δρόμο για την πρώτη ομάδα.

Σύμφωνα με τον θρυλικό πιλότο Τοστ:

“Πρέπει να οδηγεί κάπου αλλού για ακόμη τρία χρόνια” είπε ο Τοστ. “Η Formula 1 είναι εξαιρετικά περίπλοκη σήμερα. Ένας οδηγός χρειάζεται τουλάχιστον τρία χρόνια εκμάθησης για να οδηγήσει στο ανώτατο επίπεδο. Τόσο χρόνο χρειάστηκε και ο Σαρλ Λεκλέρ, και ο Τζορτζ Ράσελ. [Ο Μικ] πρέπει πρώτα να κερδίζει σε σταθερή βάση τον team-mate του, Κέβιν Μάγκνουσεν, μκαι να προσπαθήσει να πετύχει με τη Haas. Αυτή είναι η δουλειά του τώρα, και καμία άλλη”, κατέληξε ο 66χρονος Αυστριακός.

Σύμφωνα με τον πρώην οδηγό της F1 Μαρκ Σούρερ, ο Μικ Σουμάχερ “έχει αποδείξει πόσο ικανός είναι μαθαίνοντας με τις επιτυχίες του στη Formula 3 και στη Formula 2, στις οποίες κατέκτησε τους τίτλους στη δεύτερή του σεζόν. Στη F1 σήμερα αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές παραμέτρους. Μπορείς να δεις τα πάντα στην τηλεμετρία, από τις μοίρες του τιμονιού μέχρι τα σημεία φρεναρίσματος και τη βύθιση του γκαζιού από τον team-mate σου. Ο Μικ τώρα θα μελετήσει τα δεδομένα του προσεκτικά”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик