Κατά την διάρκεια των δοκιμαστικών στο Γκραν Πρι της Βαλένθια για το MotoGP 3 έγινα ένα απίστευτο ατύχημα και από θαύμα δεν είχαμε κάποιο θύμα. Οι δύο αναβάτες την στιγμή του ατυχήματος έτρεχαν με ταχύτητα πάνω από 225 χιλιόμετρα και συγκρούστηκαν. Μάλιστα ήταν στην ίδια ομάδα. Δυο ομόσταβλοι της ίδιας ομάδας είχαν ένα πολύ άσχημο […]
Κατά την διάρκεια των δοκιμαστικών στο Γκραν Πρι της Βαλένθια για το MotoGP 3 έγινα ένα απίστευτο ατύχημα και από θαύμα δεν είχαμε κάποιο θύμα. Οι δύο αναβάτες την στιγμή του ατυχήματος έτρεχαν με ταχύτητα πάνω από 225 χιλιόμετρα και συγκρούστηκαν. Μάλιστα ήταν στην ίδια ομάδα.
Δυο ομόσταβλοι της ίδιας ομάδας είχαν ένα πολύ άσχημο ατύχημα κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών του Γκραν Πρι της Βαλένθια.
Ο Ιάπωνας Ριούσεϊ Γιαμανάκα γλύτωσε από θαύμα τον σοβαρό τραυματισμό μετά τη σύγκρουση με τον Σέρχιο Γκαρθία.
Το ατύχημα συνέβη όταν οι δυο αναβάτες πλησίασαν ο ένας κοντά τον άλλο στο οδόστρωμα και το κακό δεν άργησε να γίνει.
Η μπροστινή ρόδα του Γιαμανάκα βρήκε την πίσω ρόδα του Γκαρθία, με τον Ιάπωνα να εκτοξεύεται και να πέφτει στην άσφαλτο με το πίσω μέρος του κεφαλιού του και τον λαιμό, ενώ η μηχανή του εκτοξεύτηκε μακριά.
Σύμφωνα με τον σχολιαστή του BT και πρώην αναβάτη, Κιθ Χιούεν, οι δυο αναβάτες πρέπει να έτρεχαν με πάνω από 225 χιλιόμετρα προτού φρενάρουν.
Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, την οποία θα οδηγήσει στο προολυμπιακό τουρνουά το 2024 και στο Ευρωμπάσκετ 2025.
Ο τραυματισμός του Σιέλη και η πρόωρη λύση συμβολαίου στον Κρούζλιακ δημιούργησαν πρόβλημα στην άμυνα των «κυανέρυθρων» και ο Σουηδός στόπερ από τη Γουϊνέα αναμένεται να δώσει λύσεις στον Κώστα Μπράτσο.
Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας (2/10): Τι δείχνουν τα εξώφυλλα σήμερα; Όλες οι Αθλητικές εφημερίδες και Πολιτικές εφημερίδες … Καθημερινά θα βρίσκεται εδώ όλο τον Ελληνικό τύπο. Διάβασε εδώ όλα τα πρωτοσέλιδα:
Χείμαρρος ο Ραζβάν Λουτσέσκου, πήρε τον λόγο πριν καν δεχθεί ερώτηση από τον δημοσιογράφο της Cosmote TV, και εξαπέλυσε πυρά κατά του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε ιδανικά, με το γκολ του Λορέν Μορόν στο 25λεπτο, ο Άρης δεν κατάφερε να επικρατήσει της Κηφισιάς και απώλεσε 2 βαθμούς ενόψει συνέχειας.
Αποκορύφωμα το ακυρωθέν γκολ του Ντίας στο 34ο λεπτό, για το οποίο παραδέχθηκε μέχρι και η Ένωση Διαιτητών της Αγγλίας πως υπήρξε ανθρώπινο λάθος στον χειρισμό του VAR.
Το φινάλε βρήκε τον Γιούργκεν Κλοπ όχι μόνο να δηλώνει υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών του αλλά και να κάνει έντονα παράπονα για την διαιτησία
Η ψυχολογία των «ερυθρόλευκων» είναι στα… ύψη, κάτι απολύτως φυσιολογικό και αποφάσισαν να δείξουν τη διάθεσή τους μέσω των χορευτικών ικανοτήτων του Αιζάια Κάνααν.