Κατά την διάρκεια των δοκιμαστικών στο Γκραν Πρι της Βαλένθια για το MotoGP 3 έγινα ένα απίστευτο ατύχημα και από θαύμα δεν είχαμε κάποιο θύμα. Οι δύο αναβάτες την στιγμή του ατυχήματος έτρεχαν με ταχύτητα πάνω από 225 χιλιόμετρα και συγκρούστηκαν. Μάλιστα ήταν στην ίδια ομάδα.  Δυο ομόσταβλοι της ίδιας ομάδας είχαν ένα πολύ άσχημο […]

Κατά την διάρκεια των δοκιμαστικών στο Γκραν Πρι της Βαλένθια για το MotoGP 3 έγινα ένα απίστευτο ατύχημα και από θαύμα δεν είχαμε κάποιο θύμα. Οι δύο αναβάτες την στιγμή του ατυχήματος έτρεχαν με ταχύτητα πάνω από 225 χιλιόμετρα και συγκρούστηκαν. Μάλιστα ήταν στην ίδια ομάδα. 

Δυο ομόσταβλοι της ίδιας ομάδας είχαν ένα πολύ άσχημο ατύχημα κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών του Γκραν Πρι της Βαλένθια.

Ο Ιάπωνας Ριούσεϊ Γιαμανάκα γλύτωσε από θαύμα τον σοβαρό τραυματισμό μετά τη σύγκρουση με τον Σέρχιο Γκαρθία.

Το ατύχημα συνέβη όταν οι δυο αναβάτες πλησίασαν ο ένας κοντά τον άλλο στο οδόστρωμα και το κακό δεν άργησε να γίνει.

Η μπροστινή ρόδα του Γιαμανάκα βρήκε την πίσω ρόδα του Γκαρθία, με τον Ιάπωνα να εκτοξεύεται και να πέφτει στην άσφαλτο με το πίσω μέρος του κεφαλιού του και τον λαιμό, ενώ η μηχανή του εκτοξεύτηκε μακριά.

Σύμφωνα με τον σχολιαστή του BT και πρώην αναβάτη, Κιθ Χιούεν, οι δυο αναβάτες πρέπει να έτρεχαν με πάνω από 225 χιλιόμετρα προτού φρενάρουν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MotoGP

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ