Ο κορονοιός δεν κάνει διακρίσεις σε κοινούς θνητούς και θρύλους και ο μεγάλος Βαλεντίνο Ρόσι, με προσωπική του ανακοίνωση στα social media δήλωσε  πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και “απολαμβάνει” την καραντίνα. Ποιους αγώνες χάνει; Του ευχόμαστε καλή δύναμη και γρήγορα στις πίστες! Ο Ιταλός πρωταθλητής και ένας από τους καλύτερους οδηγούς στην ιστορία του […]

Ο κορονοιός δεν κάνει διακρίσεις σε κοινούς θνητούς και θρύλους και ο μεγάλος Βαλεντίνο Ρόσι, με προσωπική του ανακοίνωση στα social media δήλωσε  πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και “απολαμβάνει” την καραντίνα. Ποιους αγώνες χάνει; Του ευχόμαστε καλή δύναμη και γρήγορα στις πίστες!

Ο Ιταλός πρωταθλητής και ένας από τους καλύτερους οδηγούς στην ιστορία του Moto GP βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο «γιατρός» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Βαλεντίνο Ρόσι: «Η καραντίνα με έκανε να χωνέψω τη... σύνταξη» | Moto GP | gazzetta.gr

«Δυστυχώς σηκώθηκα σήμερα το πρωί και δεν αισθανόμουν καλά. Τα κόκαλά μου πονούσαν και είχα ελαφρύ πυρετό, οπότε κάλεσα τον γιατρό μου ο οποίος μου έκανε δύο τεστ. Το γρήγορο τεστ για κορονοϊό ήταν αρνητικό όπως και το τεστ που είχα κάνει την Τρίτη. Αλλά το δεύτερο τεστ του οποίου το αποτέλεσμα μου ήρθε στις 16:00 το μεσημέρι ήταν δυστυχώς θετικό. Είμαι τόσο απογοητευμένος που θα χάσω τον αγώνα στο Άραγκον. Θέλω να είμαι αισιόδοξος και περιμένω τον δεύτερο αγώνα στο Άραγκον για να είμαι εκεί. Είμαι στεναχωρημένος και θυμωμένος επειδή έκανα ό,τι μπορούσα για να σεβαστώ το πρωτόκολλο και παρότι το τεστ που έκανα την Τρίτη ήταν αρνητικό, απομονώθηκα μετά την άφιξή μου από το Λε Μαν. Παρ’ όλ’ αυτά έτσι είναι αυτή η κατάσταση και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να το αλλάξω. Θα ακολουθήσω τις ιατρικές συμβουλές και ελπίζω σύντομα να είμαι καλύτερα».

Ο Βαλεντίνο Ρόσι θα μείνει εκτός από τα δύο grand prix της Ισπανίας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MotoGP

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ήττα, ήττα, αλλά και το… Νέο Καραϊσκάκης στα “σκαριά”!
Super League

Η ήττα, ήττα, αλλά και το… Νέο Καραϊσκάκης στα “σκαριά”!