Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραμείνει στη Μίλαν, αν και προηγούνται συζητήσεις με τον Πάολο Μαλντίνι.

Η Μίλαν επικράτησε για τη Serie A, της Βερόνα με 2-0. Με αυτόν τον τρόπο παραμένει εντός του στόχου της, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πλησίασε την Ίντερ στη βαθμολογία και θα παλέψει όσες ελπίδες έχει, μαθηματικά.

Η ομάδα του Μιλάνο αγωνίστηκε δίχως τον σούπερ σταρ της, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Όμως, δεν παρέλειψε να στείλει τη… θετική του αύρα, με αποδέκτες τους συμπαίκτες του.

Ο Σουηδός είναι ένας εκ των πρωταρχικών στόχων για τους Μιλανέζους, οι οποίοι επιθυμούν διακαώς να ανανεώσουν μαζί του. Άλλωστε… Ζλάταν είναι αυτός.

Βέβαια, μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κάποια περαιτέρω κουβέντα, επάνω στο θέμα «παραμονή», από τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο Ζλάταν όμως αποκάλυψε πως, αν του το ζητήσει ο «θρύλος» της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι, τότε είναι πολύ πιθανόν να παραμείνει κάτοικος Μιλάνο και για την επόμενη σεζόν.

Και σίγουρα, μια τέτοια δήλωση δεν περνάει απαρατήρητη, καθώς δείχνει το ότι είναι αρκετά θετικός, οι δύο πλευρές να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Ο Ιμπραΐμοβιτς δήλωσε μεταξύ άλλων, σχετικά με το θέμα της παραμονής του: «Δε γνωρίζω τι θα γίνει στο μέλλον. Θα δούμε. Αν το θέλει κι ο Μαλντίνι, τότε θα το συζητήσουμε. Έχουμε μια μεγάλη σεζόν και εμείς πρέπει να συνεχίζουμε να κερδίζουμε.

Ξέρω πώς να διαχειρίζομαι την πίεση, έχω αγωνιστεί δίπλα σε σπουδαίους ποδοσφαιριστές».