Τα «πράσινα» θα φορά και την νέα σεζόν η Φαίδρα Λόγου.

Ανανεώσεων συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» μετά την Χαρά Δημητρίου, ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους με την Φαίδρα Λόγου στο γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου. Η 28χρονη μεσοεπιθετικός, που ήταν και η πρώτη μεταγραφή του τμήματος το περασμένο καλοκαίρι θα αγωνίζεται στην ομάδα του «τριφυλλιού» και την νέα σεζόν!

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Λόγου ανέφερε: «Νιώθω ιδιαίτερη τιμή και χαρά που ανήκω σε έναν τόσο σπουδαίο Σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός. Όταν πρωτοήρθα εδώ ο στόχος ήταν ένας, να πάμε τον Παναθηναϊκό ψηλά και το πρώτο βήμα έγινε με απόλυτη επιτυχία όμως έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας. Χαίρομαι που θα βρίσκομαι για ακόμα μια χρόνια εδώ ώστε να συμβάλω στην εκπλήρωση αυτών.

Ευχαριστώ θερμά τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού αλλά και το προπονητή μου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και εύχομαι να έχουμε μια εξίσου επιτυχημένη χρονιά με υγεία και στο τέλος πολλά χαμόγελα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Φαίδρα Λόγου για το ποδόσφαιρο γυναικών, για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Η 28χρονη που αγωνίζεται στη θέση της επιθετικού χαφ συνέβαλλε τα μέγιστα την περσινή σεζόν στην άνοδο της ομάδας στη Β’ Κατηγορία και θα συνεχίσει να φοράει τα πράσινα και να ενισχύει το τμήμα».

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик