Ο Σίμε Βρσάλικο η μεγάλη έκπληξη του Ολυμπιακού για τη θέση του δεξιού αμυντικού.

Ο Σίμε Βρσάλικο η μεγάλη έκπληξη του Ολυμπιακού για τη θέση του δεξιού αμυντικού. Μάλιστα ο Κροάτης δεν είναι απλά ένα όνομα που ακούγεται, αλλά μια περίπτωση που εδώ και λίγη ώρα παίζει δυνατά στο στρατόπεδο των Πειραιωτών.
Ο παίκτης φημολογείται μάλιστα πως έχει ήδη συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και δεν απέχει πολύ απο την προφορική συμφωνία.

Γεννημένος στις 10/1 του 1992 στο Ζαντάρ της Κροατίας, αμέσως κέρδισε τα βλέμματα των συμπατριωτών του και θεωρήθηκε το νέο μεγάλο αστέρι της χώρας. 

Τα “βάσανα” ξεκίνησαν από τα τσικό της Ζαντάρ και έπειτα στις ακαδημίες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.  Ντεμπούτο στην επαγγελματική κατηγορία ως παίκτης της Λοκομοτίβα, με δανεισμό από την Ντιναμό.  Με την οποία πραγματοποίησε μόλις 9 εμφανίσεις μέχρι το τέλος της χρονιάς στο πρωτάθλημα.

Τα επόμενα τρία έτη ήταν ως βασικός και αναντικατάστατος και συνέβαλλε τα μέγιστα ώστε η Ντιναμό να κατακτήσει τρία πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ.

Το μακρινό 2013 πήγε στη Τζένοα έναντι 4 εκατ. ευρώ. Από το 2016 και έπειτα τον έχει από κοντά ο Σιμεόνε.  Στην Ατλέτικο Μαδρίτης, και μόνο τη σεζόν 2018-2019 είχε δοθεί ως δανεικός στην Ίντερ.

Τις επόμενες ώρες θα υπάρξει νεότερο ρεπορτάζ, καθώς οι εξελίξεις είναι συνεχείς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик