Παίρνει στην Παλμέιρας τον Μπρούνο Ταμπάτα.

Στην Παλμέιρας συνεχίζει ο Αμπέλ Φερέιρα μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, εν έτει 2020. Οι στόχοι του 43χρονου τεχνικού, μάλιστα, δεν έχουν διαφοροποιηθεί πολύ από όταν ήταν στη Θεσσαλονίκη!

Ο Πορτογάλος ζήτησε στη βραζιλιάνικη ομάδα τον Μπρούνο Ταμπάτα, τον οποίο ήθελε και όταν ήταν στους «ασπρόμαυρους», αλλά και από όταν ήταν στην Μπράγκα, τη διετία 2017-2019.

Οι «πράσινοι» δεν θα μπορούσαν να του χαλάσουν το… χατίρι και κινήθηκαν άμεσα για την απόκτησή του, με τις δύο πλευρές πλέον να είναι κοντά σε συμφωνία.

Όπως αναφέρουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ: «Ο Αμπέλ Φερέιρα παρακολουθεί τον Μπρούνο Ταμπάτα εδώ και σχεδόν έξι σεζόν, από τότε που ήταν προπονητής της Μπράγκα.

Τα χαρακτηριστικά του επιθετικού χαφ αρέσουν ιδιαιτέρως στον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος εκτιμά πολύ τους ποδοσφαιριστές που μπορούν και έχουν έναν πολυσύνθετο ρόλο στο γήπεδο.

Η διαπραγμάτευση με την Παλμέιρας είναι η δεύτερη προσπάθεια του Άμπελ να συνεργαστεί με τον Βραζιλιάνο. Όταν ήταν στον ΠΑΟΚ, ο Μπρούνο Ταμπάτα ήταν κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο.

Η Πορτιμονένσε αποδείχθηκε σκληρός διαπραγματευτής εκείνη την εποχή και κατάφερε να κρατήσει τον μέσο, ​​ο οποίος την επόμενη σεζόν πήρε μεταγραφή για τη Σπόρτινγκ».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Copa Libertadores

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ