Το ταλέντο τους ξεχειλίζει και οι ομάδες διαχρονικά ματώνουν οικονομικά για να τους αποκτήσουν. Οι μεταγραφές των Βραζιλιάνων παικτών σπάνια περνούν απαρατήρητες.

Το ταλέντο τους ξεχειλίζει και οι ομάδες διαχρονικά ματώνουν οικονομικά για να τους αποκτήσουν. Οι μεταγραφές των Βραζιλιάνων παικτών σπάνια περνούν απαρατήρητες.

Ιστορίες… made in Brazil, θα βρεις αμέτρητες. Παιδιά που ζούσαν στη φτώχεια της φαβέλας και χάρη στο ποδοσφαιρικό τους ταλέντο, άνοιξαν τα φτερά τους για την Ευρώπη και πλούτισαν!

Η Βραζιλία έχει να μας διδάξει πολλά, ως προς την δημιουργία έμφυτων ταλέντων και τα προνόμια στη παραγωγή σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Saint-Germain (@psg)

Οι κυνηγοί ταλέντων έχουν ως προτεραιότητα την Βραζιλία, εκεί όπου εντοπίζονται παιδιά από νεαρή ηλικία να κάνουν… μαγικά! Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα εξελιχθούν σε κάτι σπουδαίο αλλά όλοι θέλουν να είναι εκεί και να παρατηρούν…

Τα τελευταία χρόνια η τροφοδοσία Βραζιλιάνων παικτών στην Ευρώπη είναι μεγάλη. Πολιορκούνται συνεχώς από κλαμπ της ελίτ και εξασφαλίζουν τεράστια συμβόλαια. Φυσικά κερδισμένες βγαίνουν και οι ομάδες που πουλάνε και όχι σε… τιμή ευκαιρίας!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antony Santos (@antony00)

Η μεταγραφή ρεκόρ στην ιστορία του ποδοσφαίρου ανήκει σε Βραζιλιάνο. Ο Νεϊμάρ πήγε στην Παρί Σ.Ζ με το εξωφρενικό ποσό των 222 εκατομμυρίων ευρώ!

Τώρα ο Άντονι έγινε ο τρίτος Βραζιλιάνος στη σχετική λίστα λόγω της μετακίνησής του στην Μαν.Γιουνάιτεντ!

Ανάμεσά τους ο Κουτίνιο με τα 135 εκατομμύρια που έδωσε η Μπαρτσελόνα για να τον αποκτήσει από την Λίβερπουλ.

Η δεκάδα έχει πολλά εκατομμύρια… Κάποιες μεταγραφές πέτυχαν, άλλες όχι τόσο! Το ηθικό δίδαγμα είναι πως για να πάρεις Βραζιλιάνο πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ