Το αστέρι της Εθνικής Κροατίας απέκτησε η Μπάγερν Μονάχου.

Έχει εντοπίσει τέτοιο ταλέντο η Μπάγερν Μονάχου και θα το αφήσει να της ξεφύγει; Όχι, βέβαια. Οι Βαυαροί χρίζουν την ομάδα με νεανικό ρόστερ και βασίζονται σε παίκτης μικρούς σε ηλικία για να χτίσουν το μέλλον τους.

Αυτό το σκεπτικό τους επιβεβαιώνει και η νέα μεταγραφή που έκαναν. Το όνομα αυτού Λόβρο Ζβονάρεκ. Είναι 17 ετών αγωνίζεται ως μέσος και πολλοί τον συγκρίνουν με τον συμπατριώτη του τον αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Μόντριτς.

Ο Ζβονάρεκ την τρέχουσα σεζόν αγωνιζόταν με την φανέλα της Σλόβαν Μπελούπο και μάλιστα είχε και το περιβραχιόνιο στα τελευταία ματς. Πλέον, ο 17χρονος μέσος ανήκει στην Μπάγερν Μονάχου, η οποία τον αγόρασε έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο διεθνής Κροάτης άσος θεωρείται ταλέντο για την Κροατία και διακρίνεται για την ταχύτητα, την μαχητικότητά του αλλά και την ακρίβεια στις μεταβιβάσεις του. Με την Σλόβαν Μπελούτο είχε 4 γκολ και 2 ασίστ σε 24 ματς. Τέλος, κατέχει το ρεκόρ του νεαρότερου σκόρερ της 1.HNL, αφού σκόραρε το “παρθενικό” του γκολ τρεις μόλις μέρες μετά τα 16α γενέθλια του.

Από τη νέα χρονιά ο Λόβρο Ζβονάρεκ θα αγωνίζεται στην δεύτερη ομάδα της Μπάγερν Μονάχου ώστε να πάρει κάποια στιγμή και την ευκαιρία να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα των Βαυαρών.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ