Νέος σταθμός στην καριέρα του Χρήστου Γιούση, στην Ολλανδία για λογαριασμό της Τέλσταρ.

ΑΕΚ: Η ώρα του Χρήστου Γιούση μάλλον…  δεν (ξανά)ήλθε! Ο 23χρονος εξτρέμ -αλλά και… διάφορα άλλα, από το κέντρο και μπροστά- ήταν από τα πρόσωπα-κλειδί για την ΑΕΚ Β εφέτος. Και με την απόδοσή του χτύπησε την πόρτα της πρώτης ομάδας. Ή μάλλον την… ξαναχτύπησε. Διότι είχε βρεθεί εκεί, επί Χιμένεθ. Και είχε δώσει εξαιρετικά δείγματα σ’ εκείνη την πρώτη του ευκαιρία. Αλλά η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη.

Με τον Αλμέιδα δεν έχει καμιά πιθανότητα, οπότε σωστά η ‘Ένωση τον έστειλε σε μια ομάδα που θα παίζει και θα παρει χρόνο συμμετοχής. Ένα πρωτάθλημα που ταιριάζει στους Έλληνες όπως έχει αποδειχτεί.

Νέος σταθμός στην καριέρα του Χρήστου Γιούση, στην Ολλανδία για λογαριασμό της Τέλσταρ. Οι δύο πλευρές ήρθαν σε οριστική συμφωνία, με την ΑΕΚ να κρατά ποσοστό 50% από τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

Η Τέλσταρ αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας και την Παρασκευή (26/08) ανακοίνωσε και επίσημα τη μεταγραφή του Έλληνα μεσοεπιθετικού. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Ο Γιούσης μοιάζει να “ενηλικώνεται” ποδοσφαιρικά και γίνεται σιγά σιγά ένα σημαντικό “εργαλείο” που μπορεί να συνεισφέρει σε πολλές θέσεις. Οπότε, αν στην Ολλανδία πάρει πολλά ματς στα πόδια του, θα έχει μια καλή πορεία. Για αυτό και το ποσοστό μεταπώλησης.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ