Ο Λιονέλ  Μέσι αποθέωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και θυμήθηκε τις “μάχες” που έδιναν όσο ήταν στην La Liga! Οι δύο ποδοσφαιριστές μας έχουν χαρίσει πάρα πολλές όμορφες στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Για μια ακόμα φορά ο Αργεντίνος αποθέωσε τον Πορτογάλο σταρ, ενώ αναπόλησε και τις μεταξύ τους μάχες στο Ισπανικό Πρωτάθλημα!

«Έχει περάσει αρκετός χρόνος από τότε που πρωταγωνιστούμε μαζί ταυτόχρονα στο ίδιο πρωτάθλημα! Δεν ανταγωνιζόμασταν μόνο σε ατομικό επίπεδο, αλλά αγωνιζόμασταν για να κατακτήσουμε τους ίδιους τίτλους. Ήταν κάτι το υπέροχο τόσο για εμάς, αλλά όσο και για τους ανθρώπους που μας παρακολουθούσαν», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Είναι μια απίθανη ανάμνηση που θα μείνει για πάντα στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Πλέον ο Κριστιάνο έχει επιστρέψει στην Γιουνάιτεντ, η οποία είναι μια εξαιρετική ομάδα. Την ξέρει την ομάδα, αλλά πλέον είναι σε άλλο επίπεδο, ωστόσο είναι εντυπωσιακό το πόσο γρήγορα κατάφερε να προσαρμοστεί», είπε ο Αργεντινός!

«Από το ξεκίνημα έχει σκοράρει πολλά γκολ και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Η Premier League δεν είναι τόσο καλή όσο νομίζουμε, αλλά είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Πολλά μπορούν να αλλάξουν μετά τον Δεκέμβρη…», ανέφερε ο Λίο Μέσι!