Οι παίκτες μας μπορούν να δώσουν πολλά περισσότερα σε σχέση με αυτά που έχουν δώσει μέχρι σήμερα.

Ο προπονητής της «Ένωσης» Ματίας Αλμέιδα έκανε δηλώσεις στην κάμερα της COSMOTE TV, και μίλησε στους στόχους της φετινής σεζόν, όσο και στις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν και θα γίνουν.

Ετοιμότητα ΑΕΚ:

«Η προετοιμασία πήγε έτσι όπως την είχαμε σχεδιάσει. Τα βήματα που κάναμε μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το πρώτο κρίσιμο παιχνίδι ήταν αυτά που είχαμε σκεφτεί. Όμως αύριο αρχίζει το πρώτο επίσημο παιχνίδι κι ελπίζουμε να είμαστε έτοιμοι».

Αρόλντ Μουκουντί:

«Κατ’ αρχάς, το ρόστερ που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα αποτελείται από αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Όταν προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε ένα σύστημα στο οποίο δεν ήταν συνηθισμένοι οι ποδοσφαιριστές, είδαμε ότι ίσως χρειάζεται ένας κεντρικός αμυντικός. Και αυτό που ελπίζουμε είναι ο Αρόλντ να μπορέσει να προσαρμοστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται στο γκρουπ. Ελπίζουμε να μπορέσει να καταλάβει και να εφαρμόσει τον τρόπο παιχνιδιού που θέλουμε. Και από τη στιγμή που θα το καταφέρουμε αυτό, τότε θα είναι και αυτός διαθέσιμος για να είναι ανταγωνιστικός, όπως είναι όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές».

Νέες προσθήκες:

«Είχαμε καλέσει και τον Μέσι και τον Ρονάλντο, αλλά ήταν λίγο δύσκολο να έρθουν! Εγώ είμαι χαρούμενος με το ρόστερ που έχουμε. Οι παίκτες μας μπορούν να δώσουν πολλά περισσότερα σε σχέση με αυτά που έχουν δώσει μέχρι σήμερα. Είναι σημαντικοί παίκτες, ποδοσφαιριστές που έχουν μια διαδρομή. Υπάρχουν και οι νεαροί ποδοσφαιριστές που έρχονται να βοηθήσουν την ομάδα κι έχουν πολύ μέλλον μπροστά τους. Η αλήθεια είναι ότι αύριο ξεκινούν τα επίσημα ματς. Η πραγματικότητα ξεκινά αύριο. Κι εκεί θα μπορεί να γίνει μια πιο ρεαλιστική διάγνωση. Συζητάμε με τη διοίκηση για να δούμε αν θα μπορέσουμε να ενσωματώσουμε κάποιον ποδοσφαιριστή στο επιθετικό κομμάτι, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τον χρόνο, αν μπορεί να γίνει κάτι ή όχι».

Για το στόχο της σεζόν:

«Με ένα τρόπαιο στα χέρια. Αυτό για εμένα θα ήταν το μέγιστο. Γι’ αυτόν τον λόγο ήρθα, γι’ αυτόν τον λόγο κάνουμε προπόνηση, αυτό σκέφτομαι πριν κοιμηθώ, γι’ αυτόν τον λόγο μιλώ με τους ποδοσφαιριστές και προσπαθώ να τους μεταφέρω τις σκέψεις μου. Αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι εδώ και δεν θα σταματήσω να το ονειρεύομαι».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΕΚ-Ράκοβ: Σβάρνας… μένει, Παπανικολάου έρχεται!
Super League

ΑΕΚ-Ράκοβ: Σβάρνας… μένει, Παπανικολάου έρχεται!