Από τα τελευταία Mystery Box όμως έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στο τέλος της ημέρας οι μισοί διαγωνιζόμενοι θα βρεθούν στον τάκο.

Ο διαγωνισμός μαγειρικής συνεχίζεται την Δευτέρα 16/05 στο MasterChef 6 του STAR, και στο επεισόδιο 80 θα δούμε τους 7 επίδοξους Master Chefs, να βρίσκονται στην τελική ευθεία για το μεγάλο έπαθλο. Η 7άδα είναι γεγονός και το μεγάλο έπαθλο αρχίζει να φαίνεται στο τέλος.

Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε τον Δημήτρη Ταϊρίδη και τον Νίκο Μπέρκα να αποχωρούν.

Η πρώτη συνέντευξη του Νίκο Μπέρκα – Οι αποκαλύψεις και το μυστικό!

Μετά τις αποχωρήσεις του Δημήτρη Ταϊρίδη και του Νίκου Μπέρκα, επτά διαγωνιζόμενοι συνεχίζουν την πορεία τους.

Με τους αγαπημένους κριτές που αποτελούν την σταθερά του διαγωνισμού, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, συνεχίζουμε για μια ακόμα εβδομάδα.

Από τα τελευταία Mystery Box όμως έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στο τέλος της ημέρας οι μισοί διαγωνιζόμενοι θα βρεθούν στον τάκο.
Άλλη μια ανατρεπτική εβδομάδα ξεκινά.

Η πρώτη δοκιμασία της ημέρας είναι, όπως κάθε νέα εβδομάδα, το Mystery Box. Αυτή τη φορά οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να παρουσιάσουν εξελιγμένες συνταγές, αντάξιες του επιπέδου του διαγωνισμού, ενός αγαπημένου εδέσματος, που όλοι απολαμβάνουμε είτε στη γλυκιά, είτε στην αλμυρή του εκδοχή.

Στη δοκιμασία του Mystery Box, αυτή τη φορά κάποιοι θα αποφασίσουν να “προκαλέσουν” την τύχη τους, πιστεύοντας πως ο τολμών νικά, ενώ κάποιοι θα ακολουθήσουν τον πιο “ασφαλή “δρόμο για τη νίκη. Ένας όμως θα καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις και τα πλεονεκτήματα στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, που ακολουθεί, επηρεάζοντας με τις επιλογές του το αποτέλεσμα της δοκιμασίας. Πόσο στρατηγικές θα αποδειχθούν οι αποφάσεις του;

Στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, οι επίδοξοι MasterChef καλούνται να αποδείξουν ότι μπορούν να παρουσιάσουν πιάτα υψηλού γαστρονομικού ενδιαφέροντος, ακόμα και με λίγα υλικά στη διάθεσή τους. Οι επιλογές και οι αποφάσεις του νικητή της δοκιμασίας του Mystery Box είναι ίσως πιο σημαντικές από ποτέ, αφού πια τα αριθμητικά περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα και ακόμα και ένα καλό πιάτο μπορεί να στείλει τον δημιουργό του σε Δοκιμασία Αποχώρησης.

Στο τέλος της ημέρας, ένας θα είναι ο μεγάλος νικητής στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας και οι αδύναμοι κρίκοι, θα χρειαστεί να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο διαγωνισμό στη δοκιμασία αποχώρησης.

Πολλά τα ερωτήματα;

Ποιος θα είναι ο νικητής του Mystery Box;

Ποιος θα κερδίσει το Τεστ δημιουργικότητας;

Ποιοι θα βγουν στον τάκο;

Ποιος θα είναι ο επόμενος παίχτης που θα αποχωρήσει;

Περιμένουμε η επόμενη αποχώρηση να παιχτεί ανάμεσα σε Χριστόφορο και Νίκου (Ιταλός)

Θα τα δούμε όλα βήμα βήμα με τα αγαπημένα σας MasterChef Spoiler.

 Trailer 80ου επεισοδίου – 16.5.2022
Μην ξεχνάτε

Μείνετε συντονισμένοι στο Sports365.gr γιατί καθημερινά ανεβάζουμε MasterChef 6 Spoiler. ΕΔΩ μαθαίνετε πάντα πρώτοι γύρο από το αγαπημένο σας reality.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παρί-Γιούβε: Ο… δανείσας, του δανείσαντος!
Serie A

Παρί-Γιούβε: Ο… δανείσας, του δανείσαντος!