Μία σειρά άκρως απαιτητικών μαγειρικών δοκιμασιών θα μας οδηγήσει σταδιακά στους φιναλίστ.

Ο διαγωνισμός μαγειρικής συνεχίστηκε την Δευτέρα 23/05 στο MasterChef 6 του STAR, και στο επεισόδιο 85 είδαμε τους 6 επίδοξους Master Chefs, να βρίσκονται στην τελική ευθεία για το μεγάλο έπαθλο. Η 6άδα που έγινε πεντάδα και το μεγάλο έπαθλο αρχίζει να φαίνεται στο τέλος.

Με τους αγαπημένους κριτές που αποτελούν την σταθερά του διαγωνισμού, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ξεκινήσαν για μια ακόμα εβδομάδα.

Μία σειρά άκρως απαιτητικών μαγειρικών δοκιμασιών θα μας οδηγήσει σταδιακά στους φιναλίστ.

Η 1η ήταν την Δευτέρα με το τελευταίο Mystery Box 

Συγγενείς και ξεχωριστά πρόσωπα των διαγωνιζόμενων ήρθαν απόψε στο MasterChef, όχι για να μαγειρέψουν αλλά για να δώσουν την αγάπη και τη θετική τους ενέργεια στους αγαπημένους τους.

Είχαν να τους δουν από κοντά πολλούς μήνες, ακόμα και χρόνια. Στην σημαντική δοκιμασία ήταν εδώ για να τους στηρίξουν και να τους δώσουν δύναμη για το δυσκολότερο κομμάτι του διαγωνισμού: την τελική ευθεία προς τη νίκη!

Μια πολύ σημαντική δοκιμασία αφού η πιο αδύνατη προσπάθεια θα έμενε εκτός πεντάδας.

Το τελευταίο Mystery Box για φέτος δε θα μπορούσε να είναι το ίδιο με όλα τα υπόλοιπα! Οι επίδοξοι MasterChefs είχαν μία ώρα στη διάθεσή τους και ελεύθερη αποθήκη τροφίμων για να εμπνευστούν και να μαγειρέψουν ένα πιάτο γεμάτο αναμνήσεις από τη ζωή τους. Βάλτε ήχο και απολαύστε το βίντεο!

Στη δοκιμασία του Mystery Box, αυτή τη φορά κάποιοι θα αποφασίσουν να “προκαλέσουν” την τύχη τους, για το πιάτο της χρονιάς, μέχρι τώραΈνας όμως δεν τα θα καταφέρει.

 Η κουζίνα είχε πλημμυρίσει με κόσμο, και ο εξώστης ήταν ζεστός, αλλά κάποιον ίσως τον παρέσυρε και τον έστειλε εκτός διαγωνισμού.

6Ο λεπτά μαγειρικού χρόνου είχαν στην διάθεση τους για να ετοιμάσουν το αγαπημένο τους πιάτο, που θα τους έστελνε στην πεντάδα.

Πιάτα που να φέρνουν μνήμες από τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Η ώρα της κρίσης

Οι κριτές μας δοκίμασαν τα πιάτα των παικτών αλλά περισσότερο ανυπομονούσαν να μάθουν για την έμπνευση πίσω από το κάθε πιάτο και τις ιστορίες που κρύβουν. Απόψε δεν έψαχναν την καλύτερη αλλά την πιο αδύναμη προσπάθεια της οποίας ο δημιουργός θα αποχωρούσε.

Η άποψη των κριτών ήταν ότι είχαμε μια πολύ καλή ημέρα. Έψαξαν να βρουν το λιγότερο καλό πιάτο.

Κατά σειρά έστειλαν εξώστη και στους πέντε,  Ελπίδα, Γιάννο, που ήταν οι καλύτερες προσπάθειες.

Η πιο αδύναμη προσπάθεια ήταν του Χριστόφορου. Το είχε το προαίσθημα και έπεσε μέσα.

Καλή τύχη Χριστόφορε!

Ποιος παίχτης θα είναι ο μεγάλος νικητής στο MasterChef 6;
1

1

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ