Οι δύο Ομάδες έδωσαν τη μάχη για το δεύτερο μέρος της Ομαδικής Δοκιμασίας. Τα πράγματα δυσκόλεψαν όμως ακόμα περισσότερο…

MasterChef 6 Spoiler– Ο διαγωνισμός μαγειρικής συνεχίστηκε στο MasterChef 6 του STAR, και στο επεισόδιο 83 την Πέμπτη 19/05, είδαμε τους 6 επίδοξους Master Chefs  να συνεχίζουν στην 2η ημέρα της τελευταίας ομαδικής μονομαχίας. 

Μια ομαδική δοκιμασία έκπληξη.

Αρχηγοί: Καλλιόπη και Ελπίδα

Μπλε: Καλλιόπη, Γιάννος, Παναγιώτης.

Κόκκινοι: Ελπίδα, Χριστόφορος, Νικήτας.

Η εκδρομή συνεχίστηκε και σήμερα! Ανάμεσα στα δέντρα, τα βουνά και δίπλα στη Λίμνη Νευρόπολη, οι δύο Ομάδες συνέχισαν τη μονομαχία τους.

Οι κριτές μας χθες ανέβηκαν στο θρυλικό βαγόνι-εστιατόριο του Orient Express και δοκίμασαν τις προσπάθειες των δύο Ομάδων.

Πολύ οριακά τα πράγματα την πρώτη ημέρα. Σε δύο πιάτα κρίνεται στην λεπτομέρεια η νικήτρια ομάδα και από ένα πιάτο είχε η κάθε ομάδα που ήταν καλύτερη.

Σήμερα μετά από το τρένο θα βρέθηκαν στην Λίμνη Νευρόπολη! Εκεί οι δύο Ομάδες έδωσαν τη μάχη για το δεύτερο μέρος της Ομαδικής Δοκιμασίας. Τα πράγματα δυσκόλεψαν όμως ακόμα περισσότερο…

Μα δεν είναι φανταστική η μίμηση του Πανούλη;! Όχι, πείτε, μην ντρέπεστε.

Επιστροφή στη φύση με κάθε τρόπο! Οι δύο Ομάδες μαγειρεύουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Δεν έχουν στη διάθεσή τους φούρνους, ηλεκτρικά μάτια κουζίνας και δε μπορούν να χρησιμοποιήσουν και οποιαδήποτε συσκευή απαιτεί ρεύμα! Θα τα βγάλουν εις πέρας μέσα σε 2 ώρες;

Μεγάλη η προσπάθεια των ομάδων με αντίπαλο τον χρόνο.

Βγήκαν προβλήματα που τους έφεραν στα όρια τους, αλλά τελικά και οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την προσπάθεια τους, και έστησαν τα πιάτα τους όπως έπρεπε.

Κλακέτα και φύγαμε! Οι Ομάδες ετοίμασαν 3 κυρίως πιάτα η καθεμία με πρωταγωνιστές τα λαχανικά και τις ρίζες, τα μανιτάρια και το κυνήγι. Πως θα φάνηκε στους κριτές η προσπάθειά τους;

Η ώρα της κρίσης

Τελικά δε χρειάστηκαν ούτε λεμόνια ούτε ντομάτες αλλά ούτε και ρεύμα. Τα κατάφεραν και χωρίς ηλεκτρισμό!

Στα δύο από τα τρία πιάτα η Μπλε ομάδα φάνηκε ότι τ απήγε λίγο καλύτερα, και ήταν η κερδισμένη της 2ης ημέρας.

Για να μην βιάζονται ορισμένοι που είχαν βγάλεις και ποιος θα αποχωρήσει, αποχώρηση δεν έχουμε ρε παιδιά. Μάλλον είστε σε άλλο masterchef.

Η νικήτρια ομάδα λοιπόν θα μπει σε δοκιμασία αντιγραφής και ο νικητής θα περάσει απευθείας στην τελική τετράδα.

Όπως πάντα θα έχετε το αγαπημένο σας MasterChef Spoiler.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παρί-Γιούβε: Ο… δανείσας, του δανείσαντος!
Serie A

Παρί-Γιούβε: Ο… δανείσας, του δανείσαντος!