Ετοίμασαν βαλίτσες γιατί φαίνεται ότι θα αργήσουν να επιστρέψουν στο σπίτι του MasterChef. Το δεύτερο μέρος της τελευταίας Ομαδικής Δοκιμασίας ξεκινάει!

MasterChef 6 Spoiler– Ο διαγωνισμός μαγειρικής συνεχίζεται στο MasterChef 6 του STAR, και στο επεισόδιο 83 την Πέμπτη 19/05, θα δούμε τους 6 επίδοξους Master Chefs  να συνεχίζουν την 2η ημέρα της τελευταίας ομαδικής μονομαχίας. 

Μια ομαδική δοκιμασία έκπληξη.

Ετοίμασαν βαλίτσες γιατί φαίνεται ότι θα αργήσουν να επιστρέψουν στο σπίτι του MasterChef. Το δεύτερο μέρος της τελευταίας Ομαδικής Δοκιμασίας ξεκινάει!
Το τρένο έφευγε σε 3 ώρες, και είχαν 30 λεπτά να βγάλουν το μενού και 2,5 ώρες να μαγειρέψουν.

Η Καλλιόπη είχε την πρώτη επιλογή στα πιάτα του μενού.

Αρχηγοί: Καλλιόπη και Ελπίδα

Μπλε: Καλλιόπη, Γιάννος, Παναγιώτης.

Κόκκινοι: Ελπίδα, Χριστόφορος, Νικήτας.

Μια μονομαχία που δείχνει να έχει φαβορί. Καυτή Καλλιόπη και Παναγιώτης δείχνουν να έχουν προβάδισμα. Αλλά μόλις ξεκινήσαμε και έχουμε μεγάλο ταξίδι μπροστά μας.
Η Καλλιόπη  παραμένει δυνατή, για όσο μπορεί και για όσο αντέξει. Η πίεση είναι μεγάλη καθώς βρισκόμαστε στους TOP 6 και το μαγειρικό επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Με πείσμα όμως και δίψα για μάθηση, δεν υπάρχει ταβάνι στην επιτυχία.

Η Ελπίδα θεωρεί ότι τα πλεονεκτήματα που μπορεί κανείς να έχει κερδίσει σε κάποια Δοκιμασία, στο τέλος οδηγούν σε μειονεκτήματα, δηλαδή στην ήττα. Το έχουμε δει πολλές φορές να συμβαίνει, θα ξαναβγεί η πρόβλεψή της αληθινή;

Οι κριτές μας ανέβηκαν στο θρυλικό βαγόνι-εστιατόριο του Orient Express και δοκίμασαν τις προσπάθειες των δύο Ομάδων.

Πολύ οριακά τα πράγματα την πρώτη ημέρα. Σε δύο πιάτα κρίνεται στην λεπτομέρεια η νικήτρια ομάδα και από ένα πιάτο είχε η κάθε ομάδα που ήταν καλύτερη.

Σήμερα μετά από το τρένο θα βρεθούν στην Λίμνη Νευρόπολη! Εκεί οι δύο Ομάδες θα δώσουν τη μάχη για το δεύτερο μέρος της Ομαδικής Δοκιμασίας. Τα πράγματα θα δυσκολέψουν όμως ακόμα περισσότερο…

Αυτή τη φορά, κάθε ομάδα καλείται να ετοιμάσει τρία πιάτα υψηλής γαστρονομίας, με διαφορετικό υλικό να πρωταγωνιστεί στο καθένα. Η δοκιμασία, ωστόσο, δεν θα είναι τόσο εύκολη, αφού οι δυο ομάδες πρέπει να αποδείξουν πόσο εύκολα μπορούν να ανταπεξέλθουν στις αντίξοες συνθήκες και να προσαρμόσουν τις ιδέες και τις τεχνικές τους σε συνθήκες απουσίας ηλεκτρικών συσκευών. Πώς θα διαχειριστούν οι δυο ομάδες την πλήρη απουσία ηλεκτρικού ρεύματος;

Μια ξεχωριστή δοκιμασία, αφού οι μάγειρες παραδοσιακά θα μαγειρέψουν, και αυτό θα προκαλέσει ατυχήματα και αστοχίες. Αλλά μια ομάδα θα βγάλει το καλύτερο πιάτο.

Ποια ομάδα είναι το φαβορί;

Όπως θυμάστε εδώ στο sports365.gr δώσαμε πρώτοι την τελική πεντάδα. όταν είμαστε λίγο πριν την τελική δεκάδα. Σήμερα φυσικά έχει ανέβει από όλες τις ιστοσελίδες και όλοι βγάζουν τα συμπεράσματά τους. Απλά να μην είναι και τόσο σίγουροι ότι δεν θα έχουμε έκπληξη της τελευταίας στιγμής. Εμείς θα δώσουμε όπως πάντα την νικήτρια ομάδα και για τον παίχτη που θα αποχωρήσει, εάν θα έχουμε αποχώρηση…

Πολύ κλάμα από την Ελπίδα, αλλά πολύ ασφάλεια και από τους Μπλε. Μήπως τους κοστίσει; Με ασφάλεια να έχεις το καλύτερο πιάτο δύσκολο.

Από την πρώτη ημέρα της ομαδικής, σας είπαμε ότι οι ομάδες είναι πολύ κοντά. Δύσκολη θα είναι και η σημερινή ημέρα. Λέτε να έχουμε μια τεράστια ανατροπή;

Σύντομα κοντά σας με το αγαπημένο σας MasteChef Spoiler.

Trailer 83ου επεισοδίου – 19.5.2022
Όπως πάντα θα έχετε το αγαπημένο σας MasterChef Spoiler.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παρί-Γιούβε: Ο… δανείσας, του δανείσαντος!
Serie A

Παρί-Γιούβε: Ο… δανείσας, του δανείσαντος!