Το MasterChef ξεκίνησε εντυπωσιακά. Συντονιστείτε στο Star.

Το μόνο στοιχείο που μένει ίδιο και αδιαπραγμάτευτο: η απαίτηση των τριών κορυφαίων σεφ Σωτήρη ΚοντιζάΠάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, για αψεγάδιαστο, γευστικό αποτέλεσμα! Τίποτα λιγότερο δεν θα είναι ανεκτό. 

Οι επίδοξοι MasterChef, με αισιοδοξία και πολλά όνειρα, τώρα δίνουν την πραγματική δοκιμασία τους.

Οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef 5 στο επεισόδιο του Σαββάτου, Διονύσης και Κωστής φόρεσαν τις μαύρες τους ποδιές, έβαλαν τα δυνατά τους και προσπάθησαν να παραμείνουν στο σπίτι του MasterChef 5.

MasterChef 5 - Κωστής - Διονύσης

Οι δύο διαγωνιζόμενοι μετά τη δοκιμασία αποχώρησης στάθηκαν μπροστά από τους κριτές αλλά και τους καλεσμένους σεφ που βαθμολόγησαν τα πιάτα τους και περίμεναν να ακούσουν τα αποτελέσματα.

Τελικά, ο Διονύσης κατάφερε να συγκεντρώσει υψηλή βαθμολογία και να εξασφαλίσει ετσι την παραμονή του στο σπίτι.

Ωστόσο, όπως φάνηκε εκτός από συνταγές είχε και πάλι λίγο… ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα έγινε ξανά αναφορά στον Ολυμπιακό.

Ο Ιωάννης ήταν εκείνος που ανέβηκε πρώτος στον εξώστη και έμειναν να διαγωνιστούν ο Διονύσης με τον Κωστή, με τον τελευταίο να είναι τελικά εκείνος που αποχωρεί.

Ωστόσο ο Διονύσης πανηγύρισε την παραμονή του εντελώς… ποδοσφαιρικά, αφού μέσα από την μπλούζα του φορούσε την φανέλα του Ολυμπιακού, την οποία εμφάνισε δείχνοντας το σήμα της ομάδας σαν… σκόρερ!

«Αυτό είναι, εδώ είμαστε. Οι κόκκινοι στα κόκκινα», ανέφερε χαρούμενος.

Αξίζει να σημειωθεί πως μάλλον στο φετινό MasterChef ο Ολυμπιακός έχει… την τιμητική του αφού και ο Ιωάννης πριν από μερικές ημέρες είχε εκφράσει τα ερυθρόλευκα συναισθήματά του.

Τα ωραία του Twitter

Ο Παναγιώτης είχε την τιμητική του…

Για έχετε συνεχή ενημέρωση κάντε εγγραφή στο NewsLetter

Συντονισμένοι αποκλειστικά στο sports365.gr για να είστε μπροστά από τις εξελίξεις του αγαπημένου σας MASTERCHEF.