Το MasterChef ξεκίνησε εντυπωσιακά. Συντονιστείτε στο Star.

Το μόνο στοιχείο που μένει ίδιο και αδιαπραγμάτευτο: η απαίτηση των τριών κορυφαίων σεφ Σωτήρη ΚοντιζάΠάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, για αψεγάδιαστο, γευστικό αποτέλεσμα! Τίποτα λιγότερο δεν θα είναι ανεκτό. 

Οι επίδοξοι MasterChef, με αισιοδοξία και πολλά όνειρα, τώρα δίνουν την πραγματική δοκιμασία τους.

Οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef 5 στο επεισόδιο της Παρασκευής, μαθαίνουν τα αποτελέσματα της δεύτερης ομαδικής δοκιμασίας.

Έφτασε η ώρα για τα μαχαιρώματα στους κόκκινους και τους μπλε του Masterchef. Μετά τις αστοχίες στη δεύτερη ομαδική δοκιμασία, οι παίκτες και των δύο ομάδων αρχίζουν να ακονίζουν τα μαχαίρια τους.

Ένα συμβούλιο ανατρέπει ή επιβεβαιώνει όσα υποθέτουν οι δύο ομάδες για το αποτέλεσμα της προηγούμενης ομαδικής δοκιμασίας, που ήταν για έναν ιερό σκοπό. Ποια είναι η άποψη των κριτών για τα δύο μενού που δοκίμασαν και ποια ομάδα κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς;

MasterChef 5 23/2: Ποιος αποχώρησε σήμερα από το ριάλιτι μαγειρικής - Enimerotiko.gr

Μετά από μία ιδιαίτερα έντονη εβδομάδα με μαγειρικές κόντρες στην κουζίνα του Masterchef και σκληρές κουβέντες στο σπίτι, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, έφτασε η ώρα της αλήθειας για την κόκκινη και τη μπλε ομάδα.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας, ο Κωνσταντίνος είπε στον Στέφανο ότι η δική του σούπα ήταν πιο πηχτή από τη δική του και εκείνος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του και άρχισε τα… «γαλλικά»: «Ρε μ@@@@@ με κοροϊδεύεις;

Η δική σου ήταν πιο πηχτή γιατί γέμισα εγώ με περισσότερο νερό. Εν πάση περιπτώσει με έχεις μπιπ τώρα… Τρελάθηκα με τον Κωνσταντίνο. Πολύ ομαδικό ρε».

Την ίδια στιγμή, η ένταση χτυοόύσε κόκκινο και στην άλλη ομάδα, και οι παίκτες προσπάθησαν να αποφορτίσουν την ένταση.

Η Ανούς πήγε στον πάγκο που βρισκόταν ο Διονύσης και ο Πάνος, και τότε ο πρώτος θέλοντας να την κάνει να χαλαρώσει, της έκανε πλάκα. «Τι κάνεις το βράδυ; Αν κερδίσουμε, το βράδυ θα σε βγάλω για ποτό», της λέει και στη συνέχεια απευθύνεται στους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας προσθέτοντας: «Αν κερδίσουμε το βράδυ θα σας κεράσω ποτάκι»!

Για ποιους χτυπούν οι καμπάνες και θα πρέπει να δώσουν σκληρή μάχη για την ασυλία; 

Η μπλε ομάδα είχε κάποια θεματάκια με το γλυκό τους και ίσως το πληρώσουν τελικά.

Ποιοι θα είναι οι νικητές; Σύντομα θα επανέλθουμε.

Τα σχόλια του Twitter

Για έχετε συνεχή ενημέρωση κάντε εγγραφή στο NewsLetter

Συντονισμένοι αποκλειστικά στο sports365.gr για να είστε μπροστά από τις εξελίξεις του αγαπημένου σας MASTERCHEF.