MasterChef 5 Spoiler: Είμαστε στην 6η εβδομάδα και είχαμε την πρώτη αποχώρηση της εβδομάδας για το MasterChef 5 του STAR, αλλά η ζωή προχωράει στον μεγάλο διαγωνισμό μαγειρικής, και κάθε ημέρα μετράει για τον τελικό στόχο τους.  Μεγάλη η χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης για τους διαγωνιζομένους, αλλά μεγάλη η δυσκολία να βγει η είδηση  για το ποιος τελικά αποχωρεί […]

MasterChef 5 Spoiler: Είμαστε στην 6η εβδομάδα και είχαμε την πρώτη αποχώρηση της εβδομάδας για το MasterChef 5 του STAR, αλλά η ζωή προχωράει στον μεγάλο διαγωνισμό μαγειρικής, και κάθε ημέρα μετράει για τον τελικό στόχο τους. 

Μεγάλη η χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης για τους διαγωνιζομένους, αλλά μεγάλη η δυσκολία να βγει η είδηση  για το ποιος τελικά αποχωρεί σήμερα. Είχαν βγει και πολλοί παπαγάλοι, που έβλεπαν να αποχωρεί η Μαρίνα, αλλά το δικό μας spoiler ήταν το μοναδικό που έλεγε για Αντώνη. Ακόμα μια δικαίωση για μας. Που όταν οι άλλοι βλέπουν φαντάσματα, απλά εμείς κοιτάμε και ακούμε αυτούς που δίνουν σωστές πληροφορίες προσεκτικά. Αρκεί να έχεις τους σωστούς ανθρώπους στην ομάδα σου. Και στο sports365.gr έχουμε αυτούς που πρέπει.

Τι να περιμένετε

Σας είχαμε ενημερώσει ότι οι δύο φίλες δύσκολο να βρεθούν στην δεκάδα. Μιλάμε για Κωνσταντίνα και Μαρίνα.

Διαρροές λένε ότι Μαρίνα, Κωνσταντίνα, Αντώνης και Ιωάννης είναι εκτός 10άδας τώρα με τι σειρά φεύγουν θα το μαθαίνετε την ημέρα που θα αποχωρεί ο καθένας.

Χθες έφυγε ο πρώτος 

13 διαγωνιζόμενοι πλέον βρίσκονται στο κυνήγι του τίτλου. 

Ο Παναγιώτης κέρδισε στο τεστ δημιουργικότητας

Η δοκιμασία της αποχώρησης

Ένα γλυκό του Σεφ Νίκο Κολέτσα θα κληθούν να αντιγράψουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση σήμερα. Μάλιστα η επιλογή των κριτών θα παραξενέψει τους υποψήφιους, και θα εκφράσουν ανοιχτά την σκέψη τους.

Για να ευλογάμε και τα γένια μας είμαστε μέσα στο 100% για τους υποψήφιους προς αποχώρηση. (Αυτό σας είχαμε δώσει από πολύ νωρίς)

Άλλη τετράδα ξεκίνησε για την δοκιμασία, αλλά τελικά άλλαξε στην πορεία.

Μεγάλη ανατροπή τελικά με την χρήση της κάρτας ασυλίας από τον Παναγιώτη που έσωσε τον Παύλο, και κατέβηκε από τον εξώστη η Μαρίνα και πήρε την θέση του Παύλου στην δοκιμασία αποχώρησης. ως πέμπτη στην βαθμολογία στο τεστ δημιουργικότητας.

«Θα τους δείξω ποια είμαι και πόσο λίγοι είναι μπροστά μου», είπε η Μαρίνα

Άνω κάτω σήμερα και η αδρεναλίνη χτύπησε κόκκινο

Είδαμε μια συγκλονιστική μονομαχία.

Ένα γλυκό του ζαχαροπλάστη Νίκο Κολέτσα θα κληθούν να αντιγράψουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση σήμερα.

Θετικά το πήραν όλοι οι παίχτες.

Από τις πιο δύσκολες δοκιμασίες

Πρώτη πήγε το πιάτο της η Ανούς

Πρόβλημα με την μους και λίγο η σαντιγί, και οι μύτες δεν έγιναν σωστά. Εσωτερικά τα πήγε πολύ καλά. Και η δοκιμή. Σχετικά καλά τα σχόλια

Δεύτερη η Μαρίνα

Καλή η εικόνα εξωτερικά, και πάμε στο μέσα. Άσχημα τα νέα γιατί στον  Κολέτσα δεν άρεσε η εσωτερική εικόνα. Από γεύση, πολύ έπεσε μέσα το βατόμουρο. Άλλαξε τις ισορροπίες και το πολύ μπισκότο. 

Σειρά η Κωνσταντίνα

Εξωτερικά η εμφάνιση πολύ καλή πολύ κοντά στο πρωτότυπο. Πάμε και στο μέσα. Πολύ καλά και μέσα. Από γεύση; Αρκετά καλά, και κανένα πρόβλημα για την Κωνσταντίνα, όπως φαίνεται. 

Τελευταίος ο Αντώνης

Εξωτερικά η εικόνα μόνο στο μπισκότο τα πήγε καλά, στα υπόλοιπα μέτρια. Από μέσα; Μέτρια με τις αναλογίες εσωτερικά. Γεύση καλύτερη από την όψη. 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Ανούς: 6 – 6 – 6 – 7 / 25 Πολύ αυστηρή η βαθμολογία. Καλύτερα τα σχόλια των κριτών στην δοκιμή. Στην βαθμολογία σαν να την πετσόκοψαν λίγο.

Μαρίνα: 7 – 7 – 7 – 7 / 28 Πολύ καλύτερη η βαθμολογία, βάση των αρχικών σχολίων. Τελείως διαφορετικά τα σχόλια την ώρα της βαθμολογίας, και σηκώνει συζήτηση. Αλλά αργότερα. Στον εξώστη ασφαλής

Κωνσταντίνα: 8 – 8 – 8 – 8 / 32 Άνετα πρώτη και με διαφορά. Πήγε στον εξώστη να βρει την φίλη της

Αγωνία στο φουλ

Αντώνης: 6 – 6 – 5 – 6 / 23 Η χαμηλότερη βαθμολογία, και τέλος στο όνειρο του.

Ο Αντώνης αποχώρησε από τον διαγωνισμό

Η απόλυτη δικαίωση για την εκτίμηση μας, όταν όλη η πιάτσα έλεγε Μαρίνα και μετά Κωνσταντίνα. 

Μείνετε συντονισμένοι στο Sports365.gr γιατί καθημερινά ανεβάζουμε MasterChef 5 Spoiler, ενώ ΕΔΩ μαθαίνετε πάντα πρώτοι γύρο από το αγαπημένο σας reality.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παναθηναϊκός: Κύπελλο… τέλος, ώρα για αποφάσεις!
Super League

Παναθηναϊκός: Κύπελλο… τέλος, ώρα για αποφάσεις!

Βρήκε τον αντικαταστάτη του Χένες η Χόφενχαϊμ!
Bundesliga

Βρήκε τον αντικαταστάτη του Χένες η Χόφενχαϊμ!