Το MasterChef ξεκίνησε εντυπωσιακά. Συντονιστείτε στο Star.

Το μόνο στοιχείο που μένει ίδιο και αδιαπραγμάτευτο: η απαίτηση των τριών κορυφαίων σεφ Σωτήρη ΚοντιζάΠάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, για αψεγάδιαστο, γευστικό αποτέλεσμα! Τίποτα λιγότερο δεν θα είναι ανεκτό. 

Οι επίδοξοι MasterChef, με αισιοδοξία και πολλά όνειρα, τώρα δίνουν την πραγματική δοκιμασία τους.

Οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef 5 στο επεισόδιο του Σαββάτου, Διονύσης και Κωστής φόρεσαν τις μαύρες τους ποδιές, έβαλαν τα δυνατά τους και προσπάθησαν να παραμείνουν στο σπίτι του MasterChef 5. Ο Κωστής δεν τα πήγε τόσο καλά και έτσι αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Αλλαγή δεδομένων και θα γίνει το έλα να δεις

Σας είχαμε ενημερώσει για τις εξελίξεις από νωρίς με SPOILER για την επικείμενη αποχώρηση την Τρίτη.

Τελικά η βόμβα έσκασε από τον Πάνο, που ανακοίνωσε την απόφασή του να φύγει από το σπίτι, και τον διαγωνισμό.

«Βαρύ» πλήγμα για την κλίκα που μένουν μόνοι οι Διονύσης και Ιωάννης. Πάνε και τα μεγαλόπνοα σχέδια για τελικό.

Ποιον θα δείτε ξανά. Τον Κωστή Αλεξάκη που καλά καλά δεν πρόλαβε να μαζέψει τα πράγματα του από την αποχώρηση του Σαββάτου, να ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ.

Απίστευτες καταστάσεις και τρελές ανατροπές έχουμε να ζήσουμε στο Master Chef, και το σλόγκαν ΦΥΓΕ ΕΣΥ – ΕΛΑ ΕΣΥ ταιριάζει γάντι σε όσα θα ζήσουμε

Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού Masterchef είναι αναντίρρητα ο Πάνος Ράπτης, ο οποίος αποκαλύφθηκε πως είχε ξανά συμμετάσχει και στον πρώτο κύκλο. Τον Πάνο τον ανακαλύψαμε και στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής το 2010 στο Mega, με παρουσιάστρια την Ευγενία Μανωλίδου και νικητή τον Άκη Πετρετζίκη. Μόλις 18 ετών αλλά η πορεία του στο παιχνίδι τέλειωσε νωρίς, αφού δεν πρόλαβε καν να μπει στο σπίτι.

Για έχετε συνεχή ενημέρωση κάντε εγγραφή στο NewsLetter

Συντονισμένοι αποκλειστικά στο sports365.gr για να είστε μπροστά από τις εξελίξεις του αγαπημένου σας MASTERCHEF.