MasterChef 5 Spoiler: Με 9άδα βρισκόμαστε στην 8η εβδομάδα και έχουμε μπροστά μας την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την χαμένη ομάδα της ομαδικής στο MasterChef 5 του STAR. Αλλά και την δοκιμασία ασυλία για τους παίχτες της χαμένης ομάδας, και τελικά τους υποψήφιους για αποχώρηση.  Ποια ομάδα τα κατάφερε; Όπως σας έχουμε δώσει πρώτοι, και κυριολεκτούμε, κατά την […]

MasterChef 5 Spoiler: Με 9άδα βρισκόμαστε στην 8η εβδομάδα και έχουμε μπροστά μας την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την χαμένη ομάδα της ομαδικής στο MasterChef 5 του STARΑλλά και την δοκιμασία ασυλία για τους παίχτες της χαμένης ομάδας, και τελικά τους υποψήφιους για αποχώρηση. 

Ποια ομάδα τα κατάφερε;

Όπως σας έχουμε δώσει πρώτοι, και κυριολεκτούμε, κατά την διάρκεια του LIVE σχολιασμού σας δώσαμε το spoiler για την νικήτρια ομάδα, αλλά και με ξεχωριστό άρθρο μας λίγο αργότερα.

Το καταδικαστικό λάθος τους ήταν στο τέλος τα δύο πιάτα για την τελευταία σαμπάνια. Μιλάμε για το γλυκό. Εκεί έχασαν κατά κράτος από την Μπλε ομάδα.(Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε τον live σχολιασμό της Τετάρτης)

Τι να περιμένουμε για την συνέχεια

Η Κόκκινη ομάδα θα είναι χαλαρή και άνετη ως νικήτρια  και θα απολαύσει ένα όμορφο δείπνο παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη.

Η Μπλε ομάδα που θα είναι και η χαμένη της ομαδικής θα μπει σε δοκιμασία ασυλίας.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η Μαργαρίτα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ως αρχηγός δεν θα κρυφτεί πίσω από την δοκιμασία ασυλίας και θα βγει προτεινόμενη προς αποχώρηση. Μια μεγάλη απόφαση που δεν το συναντάμε πολύ συχνά. Για την ακρίβεια το είχαμε ξαναδεί το 2018 όταν ο Δημήτρης Τσίκιλης ξανά μετά την ήττα σε ομαδική που ήταν αρχηγός, πήρε πάνω του την ευθύνη και είχε βγει στον τάκο.

Σύμφωνα επίσης με τις μέχρι τώρα πληροφορίες μας πολύ πιθανό να δούμε στο τάκο την Μαρία και τον Στέφανο, αλλά θα το επιβεβαιώσουμε πολύ σύντομα.

Στο τελευταίο masterclass, έλλειπαν οι Μαργαρίτα και ο Νίκος. Και μετά είδαμε τον Νίκο να αποχωρεί και οι φήμες οργιάζουν στην πιάτσα, ότι και η Μαργαρίτα αποχωρεί από τον διαγωνισμό.

Mega Spoiler (09/04): Τι θα συμβεί τελικά με την Μαργαρίτα;

Επειδή μιλάμε για το πρώτο φαβορί να κατακτήσει τον φετινό διαγωνισμό, δεν είναι και τόσο εύκολο να πεις κάτι τέτοιο. Η αλήθεια είναι ότι η παραγωγή έχει πετάξει πολλες fake διαρροές και ¨αποκλειστικά¨ για να θολώσει τα νερά και να έχει το στοιχείο της έκπληξης. Απαραίτητο συστατικό για την τηλεθέαση. Οπότε περιμένουμε να δούμε και 2-3 μεγάλες εκπλήξεις.

Θα δούμε ορισμένα περίεργα πολύ σύντομα, και για αυτό κρατάμε μια στάση αναμονής. Εδώ δεν θέλουμε να γράφουμε πράγματα που ούτε ,εμείς τα πιστεύουμε. Και σίγουρα ορισμένες φορές θα πέσουμε έξω. Αλλά φροντίζουμε να γίνεται σπάνια.

Θα επανέλθουμε γιατί θα έχουμε spoiler και για τον παίχτη που αποχωρεί. Στα υπόλοιπα σας έχουμε καλύψει στο 100%

Μέχρι τότε να περνάτε καλά, και να κάνετε πράγματα που σας φτιάχνουν την διάθεση.

Δείτε το trailer της Παρασκευής

Καθημερινά το Trailer από το Masterchef 5 στο κανάλι μας στο YouTube, Spoiler TV.

Και κάτι πολύ φρέσκο για όλους τους φίλους μας. Ξεκίνησε το κανάλι μας στο YOU TUBE που θα έχει να κάνει μόνο με ριάλιτι, και φυσικά με πολύ survivor. Για να συμπληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο την ενημέρωση σας.  Μπορείτε να το βρείτε εδώ:

Μείνετε συντονισμένοι στο Sports365.gr γιατί καθημερινά ανεβάζουμε MasterChef 5 Spoiler, ενώ ΕΔΩ μαθαίνετε πάντα πρώτοι γύρο από το αγαπημένο σας reality.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ