Δεν ξέρουμε αν η πραγματική αιτία είναι ότι ο Αλόνσο ήθελε να πάει στην ομάδα του Κόντε, πριν λίγες ημέρες, και ο Λάμπαρντ δεν τον άφησε, αλλά το σίγουρο είναι ότι για την Τσέλσι όσο είναι ο Λάμπαρντ δεν βλέπουμε να ξαναπαίζει ο Μάρκος μετά το επεισόδιο μεταξύ τους.

Δύσκολα φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι ο Μάρκος Αλόνσο. Ο Ισπανός αριστερός οπισθοφύλακας που βρίσκεται στο Λονδίνο από το καλοκαίρι του 2016 βρίσκεται με το ενάμιση πόδι εκτός «Στάμφορντ Μπριτζ», με τον Φρανκ Λάμπαρντ να έχει δώσει εντολή παραχώρησης του.

Η Ίντερ θέλει να πάρει ως δανεικό τον Αλόνσο, αν και η Τσέλσι θέλει να δώσει τον ποδοσφαιριστή με κανονική μεταγραφή. Η κατάσταση του 29χρονου στο Στάμφορντ Μπριτζ  άλλαξε ραγδαία την περασμένη εβδομάδα μετά το σκηνικό που έγινε στο ημίχρονο με τον προπονητή Φρανκ Λάμπαρντ όταν οι Μπλε έχαναμ με 3-0 από την Γουεστ Μπρομ.

Marcos Alonso: Replacements for Chelsea left-back if club sell him in  January, including Juventus, Everton and Lyon stars

Ο Ισπανός διεθνής επιδιώκει τώρα να φύγει από το δυτικό Λονδίνο και η ομάδα του Αντόνιο Κοντέ ενδιαφέρεται για άλλη μια φορά για τον Αλόνσο αφού προσπάθησε να τον πάρει και τον περασμένο Ιανουάριο. Ο Κόντε ενδιαφερεται αρκετά για τον ποδοσφαιριστή που τον εχει σε μεγάλη εκτίμηση, και η Τσέλσι χέοντας παρει τον  Ben Chilwell από την Λέστερ, θέλει να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή της.

Ωστόσο, οι απολαβές του 150.000 £ την εβδομάδα αποτελούν πρόβλημα για την συμφωνία του με την Ίντερ, και οι άνθρωποι της Ίντερ βρίσκονται σε επαφή με τον Αλόνσο για να βρουν την χρυσή τομή. Τα χρονικά περιθώρια είναι στενά κια οι εξελίξεις θα είναι άμεσες.