Ο έξι φορές πρωταθλητής του Moto GP, Μarc Marquez, τα έχει με την τύχη του. Και πως να μην ταχει όταν έκανε το τρίτο χειρουργείο στην σειρά.  Σε έξι μήνες υπολογίζεται η επιστροφή του. Καλή δύναμη Μαρκ και το συντομότερο στις πίστες,

Ο τραυματισμός του Μαρκ Μάρκεθ ήταν πιο σοβαρός από ότι νομίζαμε στην αρχή και η προσπάθειά του να τρέξει σε αγώνα του MotoGP μόλις πέντε μέρες μετά την πτώση που του τον προκάλεσε, έκανε τα πράγματα χειρότερα. Ο Ισπανός ταλαιπωρήθηκε με τρία χειρουργεία συνολικά, αλλά και αρκετές ημέρες παραμονής μέσα στο νοσοκομείο και τελικά πήρε εξιτήριο επιστρέφοντας στο σπίτι του. 

Report: Marquez to decide on third operation in December - Speedcafe

«Η πρόοδος του Μαρκ μετά το χειρουργείο του στις 3 Δεκεμβρίου και μετά την αγωγή με αντιβιωτικά, έχει χαρακτηριστεί ικανοποιητική από τους γιατρούς. Σήμερα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο για να συνεχίσει την ανάρρωση σπίτι του όπου και θα συνεχίσει τη θεραπεία με αντιβιωτικά» ήταν οι επίσημες δηλώσεις που έγιναν για τον Μαρκ Μάρκεθ. 

Οι γιατροί πάντως, θεωρούν ότι ο αναβάτης της Repsol Honda έχει μπροστά του τουλάχιστον έξι μήνες για την πλήρη ανάρρωσή του οπότε οι πιθανότητες να ξεκινήσει κανονικά στην αρχή της νέας σεζόν του MotoGP το 2021 είναι λίγες. Στο επόμενο διάστημα θα μάθουμε τις προθέσεις της ομάδας του και ποιον θα τοποθετήσει στη θέση του μέχρι να γίνει καλά ο ίδιος, αν δεν προλάβει τους πρώτους αγώνες.