Ο Τζακ Γκρίλις έχει ακόμα πίστη! Ο mr. 100 εκατομμύρια για την Μαν.Σίτι δεν έχει δείξει απολύτως τίποτα μέχρι στιγμής αλλά δεν τα παρατάει!

Ο Τζακ Γκρίλις έχει ακόμα πίστη! Ο mr. 100 εκατομμύρια για την Μαν.Σίτι δεν έχει δείξει απολύτως τίποτα μέχρι στιγμής αλλά δεν τα παρατάει!

Κανείς δεν περίμενε αυτή την τροπή όταν ολοκληρωνόταν το deal της Μαν.Σίτι με την Άστον Βίλα για τον Άγγλο επιθετικό. Άλλωστε οι “Πολίτες” δεν συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια να κάνουν σπατάλες χωρίς αντίκρισμα.

Με την περίπτωση του Τζακ Γκρίλις ωστόσο πέσαμε λίγο έξω και η απογοήτευση είναι διάχυτη. Ο παίκτης δεν παίρνει πολλές ευκαιρίες απόρροια της αγωνιστικής του επίδοσης όλους αυτούς τους μήνες όμως έστω και την ύστατη ώρα προσπαθεί να το γυρίσει.

Ζει στον δικό του κόσμο ή αποτελεί εφικτό σενάριο για το μέλλον; Ο Τζακ Γκρίλις υπόσχεται πως θα δείξει ένα πρόσωπο αντάξιο των προσδοκιών και όλοι αναμένουμε με ενδιαφέρον την συνέχεια!

«Σίγουρα αυτή τη στιγμή απέχω αρκετά από το 100%. Έπαιξα 90 λεπτά εναντίον της Γουέστ Χαμ και 45′ κόντρα στη Μπόρνμουθ. Έχω να βελτιώσω πολλά ακόμα στο παιχνίδι μου και στη φυσική μου κατάσταση. Πρέπει να συνεχίσω να προπονούμαι σκληρά, να γίνομαι καλύτερος και να πάρω χρόνο στο γήπεδο. Τότε θα δείτε τον πραγματικό Τζακ Γκρίλις»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ