Η νίκη της Λίβερπουλ επί της Ρέιντζερς για το Champions League δεν ξεγελάει τους Reds και τον Γιούργκεν Κλοπ.

Η νίκη της Λίβερπουλ επί της Ρέιντζερς για το Champions League δεν ξεγελάει τους Reds και τον Γιούργκεν Κλοπ.

Μετά από καιρό η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα. Μια νίκη όμως δεν είναι αρκετή για να αποτάξει τις παθογένειες της σεζόν.

Η επιτυχία στηρίζεται στην συνέπεια την οποία ακόμα η Λίβερπουλ δεν έχει βρει και καταλληλότερος για να το πει είναι ο Γερμανός τεχνικός που… προσγείωσε άπαντες!

“Είπα πριν από ένα παιχνίδι πως αν εντοπίσουμε ένα πρόβλημα θέλουμε μια λύση αμέσως. Είμαστε ακόμα σε εξέλιξη για να βρούμε τον τρόπο επιστροφής

Επομένως, δεν μπορείτε να πείτε ότι επιστρέψαμε, χρειαζόμαστε συνέπεια. Δεν με ενδιαφέρει τι θα γίνει βραχυπρόθεσμα. Πρέπει να είμαστε καλοί μέχρι να γίνουμε εξαιρετικοί.

Ακόμα κι αν κερδίσεις ένα παιχνίδι, κάποιος θα σου αναφέρει ένα πρόβλημα από προηγούμενο παιχνίδι. Ξέρουμε πώς να παίζουμε ενάντια σε άλλες ομάδες. Ξέρουμε πώς να προετοιμαστούμε, αλλά τελικά το θέμα είναι πώς θα το εκτελέσουμε.

Δεν υπάρχει σύστημα στον κόσμο που να μην έχει αδυναμία. Είτε με πέντε πίσω, με τρεις, με τέσσερις, όλα έχουν να κάνουν με το πώς αποδίδουμε και σε ποια ένταση. Αυτό αλλάζει τα πάντα”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ