Αλλά ο ποδοσφαιριστής που βρίσκεται με την Εθνική ομάδα της χώρας του μίλησε για την ομάδα της χώρας του αλλά και για την ΑΕΚ.

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πλησιάζει και ο τεχνικός της  ΑΕΚ ετοιμάζει μυστικό σχεδιασμό. Ο Λιβάι Γκαρσία θα καλύψει την απουσία του Τσούμπερ, με ειδικό ρόλο από τον Αλμέιδα.

Αλλά ο ποδοσφαιριστής που βρίσκεται με την Εθνική ομάδα της χώρας του μίλησε για την ομάδα της χώρας του αλλά και για την ΑΕΚ.

«Στην ΑΕΚ και στην Εθνική υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για εμένα. Περιμένουν να αποδώσω καλά κάθε φορά που μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο. Στην ΑΕΚ όμως έχω μεγαλύτερη στήριξη τόσο στην επίθεση όσο και στο αμυντικό κομμάτι. Στην ΑΕΚ κάνω λιγότερη βαθιά άμυνα ενώ στην Εθνική πρέπει να κάνω περισσότερη, όμως δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά στους ρόλους που έχω στις δύο ομάδες».

«Προσπαθώ να προσέχω το σώμα μου, το προσέχω 100%, ξέροντας ότι πρέπει να μπω και να δώσω το 120%. Κάποιες φορές όμως είναι δύσκολο. Ηρθα από την Αθήνα όπου η θερμοκρασία ήταν χαμηλότερη και το οξυγόνο ψηλότερα. Προσπαθώ όμως να μένω υγιής να καθαρίζω το μυαλό μου και να δίνω το καλύτερο μου».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ