Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ ο Ολλανδός έχει σαν προτεραιότητα να επιστρέψει στην Premier League.

Στην Παρί, ο Βαϊνάλντουμ πήγε ως βασιλιάς, αλλά αποχωρεί χωρίς να έχει πετύχει, όλα αυτά που είχε στο μυαλό του όταν πήγαινε. Πάμε για άλλα και ο Τζίνι έχει στα χέρια του πολλες προτάσεις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ολλανδός διεθνής άσος έχει προτάσεις για να επιστρέψει στην Premier League, όπου είχε κάνει παπάδες με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Η Γουέστ Χαμ και η Νιούκαστλ, τον έχουν από κοντά, και από Ισπανία μεριά η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ ο Ολλανδός έχει σαν προτεραιότητα να επιστρέψει στην Premier League.

Παρί: “Νεκροταφείο ταλέντων” και για τον Βαϊνάλντουμ!

Μετά από 8 πολύ γεμάτα χρόνια στην Ολλανδία, με Φέγενορντ και Αϊντχόφεν, το καλοκαίρι του 2015, ο Τζορτζίνιο “Τζίνι” Βαϊνάλντουμ πήρε το δρόμο για το “Νησί”. Στη Νιουκάστλ κόστισε 20.000.000 ευρώ. Δικαίως. Ένας πληθωρικός μέσος, “πολυεργαλείο” για κάθε προπονητή, διεθνής από το 2011 ήδη, λίγο πριν κλείσει τα 21 του (γεν. 11 Νοεμβρίου του 1990), ο Ολλανδός πήγε στην Αγγλία με εντυπωσιακά στατιστικά.

Στην Ολλανδία, σε 8 χρόνια συμπλήρωσε 288 ματς για τις δύο ομάδες του. Πέτυχε 81 γκολ και είχε και 35 ασίστ. Πήγε στη Νιουκάστλ ως Ολλανδός Ποδοσφαιριστής της Χρονιάς και σε 40 ματς μαζί της βγήκε πρώτος σκόρερ, με 11 γκολ και σέρβιρε άλλα 5. Αλλά η ομάδα έπεσε κατηγορία. Και ο Βαϊνάλντουμ πάει στη Λίβερπουλ, για 27.500.000 ευρώ.

Σε πιο αμυντικό ρόλο στους Reds, ο Ολλανδός ήταν, παρά ταύτα, ένα εκπληκτικά χρήσιμο γρανάζι της μηχανής του Γιούργκεν Κλοπ. Και πέρυσι την Άνοιξη, η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια για να τον κρατήσει. Ο ίδιος ωστόσο, ένοιωθε ότι το γυαλί με μερίδα των οπαδών είχε σπάσει οριστικά. Οι φίλοι της Λίβερπουλ τον κατηγορούσαν ότι δεν παίζει καλά επειδή δεν του άρεσε η πρότασή της. Του έριχναν το φταίξιμο για κάθε κακό αποτέλεσμα. Συμφωνία γιόκ, λοιπόν και φεύγει ελεύθερος για το Παρίσι.

Αγνώριστος στο γήπεδο, κακά στατιστικά και… “Χρυσό Βατόμουρο”!

Στην Παρί, ο Βαϊνάλντουμ πήγε ως βασιλιάς. Με τη Λίβερπουλ είχε δώσει δείγμα γραφής σε 237 ματς (22 γκολ, 16 ασίστ). Πήρε, στο Παρίσι τον 6ο καλύτερο μισθό της Λίγκας. Πάνω από 330.000 ευρώ βδομαδιάτικο. Αλλά έπαιξε εφέτος μόλις 1.933 λεπτά σε 38 συμμετοχές με την ομάδα. Ποιος; Ο Βαϊνάλντουμ που την πρώτη του χρονιά στους Reds συμπλήρωσε πάνω από 3.300 και την τελευταία του έφτασε σχεδόν 4.000!


Η γαλλική ομάδα έχει… κακό αέρα για όλους τους σταρ της όπως φαίνεται. Ο Τζίνι έκλεισε τη σεζόν με μόλις 3 γκολ και 3 ασίστ. Έχασε τη θέση του στην Εθνική Ολλανδίας. Και με 100.000 ψήφους (!) συν την άποψη ενός πάνελ ειδικών “κέρδισε” τον αρνητικό τίτλο της “Πιο Απογοητευτικής Μεταγραφής της Χρονιάς”! Την ψηφοφορία οργάνωσε το Get French Football News, που χαρακτήρισε τα 2 γκολ του στο 2-2 με τη Λειψία “μοναδική σημαντική συνεισφορά του στη σεζόν”.

Και ως “αιτία”, δείχνουν τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, επειδή του έδωσε ξανά τον πιο επιθετικογενή ρόλο που είχε σε Φέγενορντ, Αϊντχόφεν και Νιουκάστλ. “Τον μπέρδεψε με το τι είχε να κάνει μέσα στο γήπεδο”, λέει το GFFN. Μπορεί και να ‘ναι έτσι. Μπορεί όμως και να είναι, απλώς, ότι δεν είχε χρόνο να παίζει καλά και συγχρόνως να μετράει τα… υπερτριπλάσια, σε σχέση με τη Λίβερπουλ λεφτά που βγάζει. Ή και, απλώς, ότι η Παρί είναι το… αντίθετο του Μίδα. Χρυσό πιάνει και… ξέρετε τι γίνεται…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι