Πρώτη αγωνιστική για το πρωτάθλημα Γαλλίας Ligue 1 με συναρπαστικές αναμετρήσεις. 

Τουλούζ – Νις: Πρώτη αγωνιστική για το πρωτάθλημα Γαλλίας Ligue 1 με συναρπαστικές αναμετρήσεις, και ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο αγώνας στο Σταντ Μιουνισιπάλ.

Τουούζ και Νις έδωσαν μάχη για το πρώτο 3ποντο της σεζόν. Με την αντίπαλο του ζευγαριού του ΆρηςΜακάμπι, να έχει πολύ υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα.

Καλύτερα μπήκε η γηπεδούχος και στο 18′ έχασε κλασική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Branco van den Boomen που βρέθηκε μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο 20′ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και πήρε το προβάδισμα η γηπεδούχος.

Δύο λεπτά αργότερα ο Branco van den Boomen έκανε μια σέντρα μέσα στην περιοχή και ο Thijs Dallinga υποδέχτηκε την μπάλα και την έστειλε χαμηλά στο κέντρο της εστίας κάνοντας το 1-0.

Στο 32′ ο Calvin Stengs απέναντι από τον τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και η Νις έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει. Αυτό ήταν και το μοναδικό στο πρώτο ημίχρονο με την Νις να βγάζει αντίδραση μετά το γκολ που δέχτηκε αλλά χωρίς να βρει την απάντηση.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μονόλογο των φιλοξενούμενων, αλλά η γηπεδούχος κατάφερνε να διώχνει τους κινδύνους. Η Νις δεν μπορούσε εύκολα να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες για να βρει σκορ.

Τελικά στο 78′ βρήκε την ισοφάριση η φιλοξενούμενη που ήταν καλύτερη και την άξιζε.

Ο Bilal Brahimi κατάφερε να περάσει τη μπάλα στον Aaron Ramsey και μετά από ένα κομφούζιο μέσα στην περιοχή, αυτός δεν το πολυσκέφτηκε και έστειλε τη μπάλα στην πάνω αριστερή γωνία για το τελικό 1-1.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ