Ποζάροντας στην πολυτελή του βίλα που είναι 60 χλμ. έξω από το Ρίο ντε Τζανέιρο. O Νεϊμάρ με μια φωτογραφία του στο Instagram έδειξε και το πανάκριβο ελικόπτερό του. Πρόκειται για ένα μαύρο ελικόπτερο, με τα αρχικά του πάνω NJR, μάρκας Mercedes με την αξία του να υπολογίζεται στα 11,6 εκατ. ευρώ. Η κατοικία του είναι […]

Ποζάροντας στην πολυτελή του βίλα που είναι 60 χλμ. έξω από το Ρίο ντε Τζανέιρο. O Νεϊμάρ με μια φωτογραφία του στο Instagram έδειξε και το πανάκριβο ελικόπτερό του.
Πρόκειται για ένα μαύρο ελικόπτερο, με τα αρχικά του πάνω NJR, μάρκας Mercedes με την αξία του να υπολογίζεται στα 11,6 εκατ. ευρώ.

Η κατοικία του είναι στη Μανγκαριτίμπα, το τουριστικό θέρετρο που είναι γνωστό για τις παραλίες με τη λευκή άμμο, όπου έχει γυριστεί και η γνωστή ταινία «Αναλώσιμοι».

Το Airbus ελικόπτερο μοντέλο H-145 είναι ένα από τα τελευταία που έχει κυκλοφορήσει η γνωστή γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία.
Σύμφωνα με την ισπανική AS, το ελικόπτερο είναι βαμμένο μαύρο λόγω του Batman που αποτελεί τον αγαπημένο υπερήρωα του Βραζιλιάνου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NJ 10 ?? (@neymarjr)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ