Τι έγινε σήμερα για την 35η αγωνιστική της Ligue 1.

Τη Σεντ Ετιέν υποδέχθηκε στο «Roazhon Park» η Ρεν, στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Ligue 1, και την κέρδισε με 2-0.

Οι παίκτες του Μπρουνό Ζενεσιό σκόραραν στο 41’ με τον Λόβρο Μάγερ, ο οποίος πήρε μια κοντινή πάσα του Μάρτιν Τεριέ την ώρα που σπρίνταρε στην περιοχή, ξεγέλασε τον αντίπαλό του και έστειλε την μπάλα στην κάτω δεξιά γωνία.

Ο ίδιος παίκτης εκμεταλλεύτηκε λάθος της αντίπαλης άμυνας στο 84’ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά, με ψυχραιμία.

Οι νικητές είναι πλέον τρίτοι, θέση που οδηγεί στα προκριματικά του UEFA Champions League, με 62 βαθμούς. Στη ζώνη του υποβιβασμού παρέμειναν οι φιλοξενούμενοι.

Στο παιχνίδι που προηγήθηκε η Λανς και η Ναντ αναδείχθηκαν ισόπαλες, 2-2, στο «Stade Bollaert Delelis». Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ μετά τα γκολ του Μόουζες Σιμόν στο 8’ και το 32’.

Έμειναν και με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Ζαν Λουί Λεκά στο 19’.

Κατάφεραν, όμως, να πάρουν το βαθμό που τους διατηρεί «ζωντανούς» στο κυνήγι για την έξοδό τους στην Ευρώπη χάρη στον Νταβίντ Κόστα που σκόραρε στο 67’ και τον Αρνό Καλομουεντό Μουανγκά που ευστόχησε σε πέναλτι στο 81’.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик