Εκεί που όλα βαίνουν σε καλό δρόμο για την Παρί Σ.Ζ, προκύπτει και ένα νέο... καυγαδάκι ανάμεσα στους σούπερ σταρ της ομάδας. Στο προσκήνιο ήρθε και πάλι η σχέση Νεϊμάρ και Μπαπέ.

Εκεί που όλα βαίνουν σε καλό δρόμο για την Παρί Σ.Ζ, προκύπτει και ένα νέο… καυγαδάκι ανάμεσα στους σούπερ σταρ της ομάδας. Στο προσκήνιο ήρθε και πάλι η σχέση Νεϊμάρ και Μπαπέ.

Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν, θυμίζει η κατάσταση με τους δύο άσους των Παριζιάνων. Στο χορτάρι συνεργάζονται άψογα μέχρι στιγμής τη φετινή χρονιά αλλά εκτός αγωνιστικού χώρου είναι ψυχραμένοι…

Μπορεί όλα να παρουσιάζονται καλά και… ανθηρά από την Παρί όμως από τους παίκτες ξεφεύγουν αλήθειες καμιά φορά που δεν κρύβονται. Έτσι συνέβη και με τον Νεϊμάρ σε δηλώσεις που έκανε στο περιθώριο της παρουσίας του στην Εθνική Βραζιλίας.

Ένας από τους λόγους που δεν… μιλιούνται είναι πως ο Μπαπέ φέρεται να ζήτησε το καλοκαίρι από την διοίκηση να πουλήσουν τον Νεϊμάρ. Φυσικά ο Γάλλος το αρνήθηκε αλλά ο Βραζιλιάνος δείχνει πως δεν το έχει ξεχάσει…

“Τι γίνεται με τον Κίλιαν; Πφφφ… Δεν θα ήθελα να απαντήσω” απάντησε με μια ατάκα ο Νεϊμάρ καθώς έχει δεσμευτεί πως δε θα δημιουργήσει κανένα πρόβλημα φέτος στην Παρί με την συμπεριφορά του. Είναι ξεκάθαρο όμως ότι κάτι τον ενοχλεί!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ