Από ποιότητα ξεχειλίζει, τώρα πρέπει να το βρει και με το πάντρεμα των χαρακτήρων. Τα πλούτη δεν φέρνουν την ευτυχία και στην Παρί Σ.Ζ το κλίμα καμιά φορά είναι βαρύ…

Από ποιότητα ξεχειλίζει, τώρα πρέπει να το βρει και με το πάντρεμα των χαρακτήρων. Τα πλούτη δεν φέρνουν την ευτυχία και στην Παρί Σ.Ζ το κλίμα καμιά φορά είναι βαρύ…

Νεϊμάρ και Μπαπέ έχουν ανοίξει διαμάχη από την αρχή της σεζόν… Θέλουν να είναι και οι δύο ηγέτες, να απολαμβάνουν όλη τη δόξα… Και εκεί συγκρούονται!

Η προδιάθεση υπήρχε, αφορμή όμως στάθηκε ένα πέναλτι. Ο Βραζιλιάνος ήταν έτοιμος να το εκτελέσει, το ίδιο και ο Μπαπέ. Καμία συνεννόηση…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

Όλοι στην Παρί Σ.Ζ έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά και ένας από τους λόγους που ανέλαβε την ομάδα ο Γκαλτιέ είναι για να εξαφανίσει τέτοια φαινόμενα!

Είναι και το μόνο στοιχείο που λείπει από την dream team των Παριζιάνων! Κάποιος να τραβάει τα χαλινάρια γιατί οι περισσότεροι θέλουν μια μπάλα μόνοι τους και δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

Έτσι μια ομάδα δεν μπορεί να προοδεύσει και επειδή στην Παρί Σ.Ζ έχουν πληγεί από τέτοιες καταστάσεις, είναι πιο προσεκτικοί! Με λίγα λόγια βάζει ο καθένας λίγο νερό στο κρασί του και προχωρούν για το καλό της ομάδας!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί τούτη την περίοδο στις σχέσεις Νεϊμαρ & Μπαπέ. Ο Βραζιλιάνος σταρ είναι ακόμα θυμωμένος με τον Γάλλο και τον τρόπο που του… επιτέθηκε!

Από την μεριά του ο Κιλιάν κρατάει στάση αναμονής ίσως και υπομονής, κάνοντας υποχωρήσεις! Πως φτάσαμε όμως εδώ; Οι σχέσεις δεν ήταν πάντα έτσι… Για την ακρίβεια ήταν πολύ τεταμένες μετά το συμβάν και θα ήταν ακόμα αν δεν λειτουργούσε ως “πυροσβέστης” ο Σέρχιο Ράμος!

Ηγέτης με τα όλα του ο Ισπανός αμυντικός!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ