Στο 28' το Στρασβούργο έφτασα μια ανάσα κοντά στο γκολ με τον Kevin Gameiro, αλλά στην επόμενη φάση δέχτηκε γκολ.

Η απογευματινή αναμέτρηση  Οσέρ με Στρασβούργο για την 4η στροφή της Ligue 1 στο Σταντ ντε Λ’Αμπέ-Ντεσάμπς άνοιξε αγωνιστικά την ημέρα.

Η γηπεδούχος προερχόταν από την εκτός έδρας νίκη επί της Μονπελιέ και με την ψυχολογία στα ύψη μετά το πρώτο τρίποντο της νέας σεζόν. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι που παραμένουν χωρίς νίκη την προηγούμενη αγωνιστική είχαν παραχωρήσει ισοπαλία στην Ρεμς στο σπιτι τους.

Στο 28′ το Στρασβούργο έφτασα μια ανάσα κοντά στο γκολ με τον Kevin Gameiro, αλλά στην επόμενη φάση δέχτηκε γκολ.

Ποιο συγκεκριμένα στο 29′ ο Lassine Sinayoko βρήκε τον Gaetan Perrin μέσα στην περιοχή, και αυτός με ψυχραιμία έστειλε τη μπάλα στην κάτω δεξιά γωνία, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του 1-0. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος είχαμε ισορροπημένο αγώνα και στο 50′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν έντονα πέναλτι σε ανατροπή του Hamza Sakhi, αλλά ο διαιτητής μετά από το VAR δεν εδωσε τίποτα.

Πολύ κοντά στην ισοφάριση έφτασε το Στρασβούργο στο 80′ με τον Habib Diallo αλλά το σουτ που έκανε έφυγε ελάχιστα άουτ. Λίγο πριν το τέλος στο 86′ οι γηπεδούχοι με τον Kevin Gameiro έχασαν μοναδική ευκαιρία να κλειδώσουν την νίκη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик