Από την άλλη η  Ρεάλ Μαδρίτης είχε τυπώσει  ήδη φανέλες, αλλά έμεινε με την συμφωνία στο χέρι.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν διατεθειμένη να διατηρήσει στις τάξεις της τον Κιλιάν Εμπαπέ. Με κάθε κόστος. Τρελά χρήματα, και να ικανοποιήσει όλα τα καπρίτσια του. Τελικά τα κατάφερε.

Από την άλλη η  Ρεάλ Μαδρίτης είχε τυπώσει  ήδη φανέλες, αλλά έμεινε με την συμφωνία στο χέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες κάλεσε ο ίδιος τον Φλορεντίνο Πέρεθ και τον ενημέρωσε ότι απορρίπτει την πρόταση της Ρεάλ.

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο Γκιγέμ Μπαλάγκε, ο Φλορεντίνο Πέρεθ είπε στους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ πως η μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ δεν θα γίνει τελικά στους μερένγκες

Οι Μαδριλένοι του έδιναν 50.000.000 ευρώ έως το 2024 και 120 εκατ. ευρώ μπόνους υπογραφής.

Μια συμφωνία που είναι ΜΥΘΙΚΗ.

ο 23χρονος Γάλλος σούπερσταρ τελικά αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Παριζιάνους, που έληγε στις 30 Ιουνίου αυτού του έτους. Μια μεγάλη σαπουνοπερα δύο τουλάχιστον ετών έλαβε τέλος. Γλυκό για τους Παριζιάνους, και πικρό για τους Μαδριλένους.

Οι Παριζιάνοι έδωσαν τα παντα στον Εμπαπέ.  Καθαρές ετήσιες απολαβές 50.000.000 ευρώ και ΈΝΑ πριμ υπογραφής Στα 100.000.000. Σύμφωνα με την Equipe η διάρκεια του συμβολαίου είναι για τρία χρόνια. Επίσης θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο πρότζεκτ.

Τυπικό πλέον το θέμα της ανανέωσης που μένουν οι υπογραφές.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ