Έχουν και οι σταρ τα… προβλήματά τους! Ο Κιλιάν Μπαπέ προσπαθεί να συγκρίνει το στυλ παιχνιδιού σε Παρί Σ.Ζ και εθνική Γαλλίας και που νιώθει πιο ολοκληρωμένος.

Έχουν και οι σταρ τα… προβλήματά τους! Ο Κιλιάν Μπαπέ προσπαθεί να συγκρίνει το στυλ παιχνιδιού σε Παρί Σ.Ζ και εθνική Γαλλίας και που νιώθει πιο ολοκληρωμένος.

Στο γήπεδο απολαμβάνει όλες τις ελευθερίες. Οι προπονητές δίνουν την έγκριση να σκαρφιστεί ότι θεωρεί καλύτερο για την επίτευξη ενός γκολ. Για να υπάρχουν ωστόσο εγγυημένα αποτελέσματα, χρειάζεται και συμπαραστάτες.

Ο Μπαπέ έχει δείξει ότι μπορεί και μόνος του να τα βάλει με μια ολόκληρη ομάδα αλλά προτιμά τις συνεργασίες. Τουλάχιστον αυτό δηλώνει! Οι αρμοδιότητές του δεν περιορίζονται μόνο μέσα στην περιοχή γι’αυτό και δεν θεωρείται σε καμία περίπτωση καθαρός σέντερ φορ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Τις δουλειές του φορ πρέπει να τις επιμελείται άλλος και ο Κιλιάν Μπαπέ συναντά αυτή την συνθήκη μόνο στην εθνική Γαλλίας. Στο πλάι του Μπενζεμά νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια και μπορεί να μεγαλουργήσει.

Στην Παρί Σ.Ζ ωστόσο είναι το παιδί… για όλες τις δουλειές, κάτι που το λέει ανοιχτά. Η επιλογή των πρωταθλητών Γαλλίας να μην αποκτήσουν σέντερ φορ το καλοκαίρι είναι και το παράπονο του Κιλιάν.

Την συγκεκριμένη άποψη ασπάζεται και ο Κρίστοφερ Γκαλτιέ, προπονητής της ομάδας που ωστόσο νιώθει ευλογημένος έχοντας τριάδα Μπαπέ, Νεϊμάρ, Μέσι στην επίθεση.

Ο Μπαπέ θα ήθελε να βιώσει μια κατάσταση… αλά Γαλλία και στην Παρί Σ.Ζ. Αυτός είναι ο πόθος του και δείχνει το δρόμο στους ιδιοκτήτες για το μέλλον!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Γαλλίας

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ