Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συνεχίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε ο Κίλιαν Εμπαπέ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν διατεθειμένη να διατηρήσει στις τάξεις της τον Κιλιάν Εμπαπέ, με κάθε κόστος και τελικά τα κατάφερε.

Από την άλλη η  Ρεάλ Μαδρίτης είχε τυπώσει  ήδη φανέλες, αλλά έμεινε με την συμφωνία στο χέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες έστειλε sms σ ον Φλορεντίνο Πέρεθ και τον ενημέρωσε ότι απορρίπτει την πρόταση της Ρεάλ.

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συνεχίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε ο Κίλιαν Εμπαπέ.

Το πρότζεκτ άλλαξε».

«Όλοι ξέρουν ότι πέρυσι ήθελα να φύγω. Είχα τη βαθιά πεποίθηση ότι ήταν η καλύτερη απόφαση εκείνη τη στιγμή»

«Υπάρχει ένα αθλητικό πλαίσιο και επίσης ένα ιδιωτικό, ένα πλαίσιο που λέει ότι είμαι Γάλλος, είναι η χώρα στην οποία θέλω θα ζήσω, στην οποία θέλω να γεράσω, είναι η χώρα μου. Υπάρχει αυτή η συναισθηματική πλευρά και επίσης το πρότζεκτ έχει αλλάξει. Ο σύλλογος θέλει να αλλάξει πολλά πράγματα. Η ιστορία μου εδώ δεν έχει τελειώσει» πρόσθεσε.

«Θέλω να οδηγήσω τη Γαλλία ψηλά, αποφάσισα την περασμένη εβδομάδα»

«Παραμένω ακόμη ποδοσφαιριστής και δεν θα υπερβώ αυτή την ιδιότητα. Δεν θα υπερβώ ποτέ τον ρόλο μου ως ποδοσφαιριστής», τόνισε. «Οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης με έβλεπαν πάντα ως έναν από τους δικούς τους. Ελπίζω να καταλάβουν ότι θέλω να μείνω στη χώρα μου.

Καταλαβαίνω την απογοήτευσή τους. Θέλω να οδηγήσω τη Γαλλία ψηλά» «Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν χρειάζεται να πείθει, θα πρέπει να είναι τιμή να παίζεις στην Παρί. Σχετικά με τον Νεϊμάρ και τον Μέσι, πάντα έλεγαν ότι ήταν μια δική μου απόφαση. Νομίζω ότι πήρα μια προσωπική απόφαση. Επικεντρώνομαι στο νέο πρότζεκτ. Τι θα συμβεί στο μέλλον, δεν ξέρω.

Αποφάσισα την περασμένη εβδομάδα. Θέλαμε όμως να κάνουμε μια έκπληξη. Αλλά ήθελα να τηλεφωνήσω στον Φλορεντίνο Πέρεθ, τον πρόεδρο της Ρεάλ, για να του πω τα νέα ως άνθρωπος από σεβασμό.

Ήθελα να αφιερώσω χρόνο για να κάνω την καλύτερη δυνατή επιλογή. Δεν έχω πρόβλημα με την πίεση, το είχα από τα 14 μου. Ήταν δύσκολη απόφαση, αλλά ήταν επιλογή μου» είπε, ενώ σχετικά με το περιβραχιόνιο του αρχηγού, τόνισε: «Δεν χρειάζεται να είσαι αρχηγός για να σε δουν καλά και να έχεις ευθύνες στο γήπεδο. Σχετικά με τα δικαιώματα της εικόνας μου, επειδή έχουν γραφτεί πολλά, θέλω να πω ότι έχω μια καριέρα και θέλω να την οδηγήσω όπως θεωρώ σωστό».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ