Σε εξαιρετική κατάσταση ήταν και οι δύο ομάδες, με την μεν γηπεδούχο που είχε σερί 4 νικών, και η δε φιλοξενούμενη με τρεις νίκες. Ένα από τα δύο σερί θα έσπαγε σήμερα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχθηκε στο «Parc De Princes» τη Λανς, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Από το 2003 δεν χάνει στην έδρα της από την αντίπαλό της η PSG. Μέχρι σήμερα το σερί της ήταν πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες.

Σε εξαιρετική κατάσταση ήταν και οι δύο ομάδες, με την μεν γηπεδούχο που είχε σερί 4 νικών, και η δε φιλοξενούμενη με τρεις νίκες. Ένα από τα δύο σερί θα έσπαγε σήμερα.

Η Παρί θα στεφόταν πρωταθλήτρια ακόμα και με ισοπαλία. Ακόμα και με ήττα θα μπορούσε και πάλι να πανηγυρίσει τον τίτλο την Κυριακή, αν η Μαρσέιγ δεν νικήσει εκτός έδρας τη Ρεμς.

Στο πρώτο μέρος μπορεί η γηπεδούχος να είχε μια ελαφρά υπεροχή, αλλά χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Σχετικά άνετα κράτησε το μηδέν η Λανς. Αποδοκιμασίες είχαμε από το κοινό έπειτα από το τελευταίο σφύριγμα της λήξης για το πρώτο μέρος.

Στο 57′ η Παρί απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα για το υπόλοιπο του αγώνα. Ο Kevin Danso δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και στην συνέχεια κόκκινη.

Τελικά στο 68′ η γηπεδούχος βρήκε τον τρόπο να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Ο Lionel Messi  πήρε μια φοβερή πάσα και αφού πρώτα έκανε εξαιρετικό κοντρόλ, βρέθηκε στην άκρη της περιοχής και έπιασε ένα τεχνικό σουτ και έστειλε την μπάλα  στην επάνω αριστερή γωνία με υποδειγματικό τρόπο.

Τελικά είχαμε το σοκ στο 90′. Ο Corentin Jean πήρε μια όμορφη πάσα που έκοψε την άμυνα στα δύο, και μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην κάτω αριστερή γωνία. 1-1 και αποδοκιμασίες για μια ακόμα φορά.

Αγγαρεία έκανε περισσότερο η γηπεδούχος, και αντίθετα μεγάλη επιτυχία για την φιλοξενούμενη που αν και με δέκα παίχτες πήρε τελικά τον βαθμό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ