Τέτοια υποδοχή από τον κόσμο για την νέα ταινία No Τime To Die του Τζέιμς Μποντ με τον Ντάνιελ Γκρεγκ δεν περίμεναν ούτε οι ίδιοι οι παραγωγοί. Μιλάμε για την νέα ταινία Νο Τime To Die. Πρόκειται για την 25η ταινία της διάσημης σειράς ταινιών με τον Ντάνιελ Γκρεγκ να έχει για μια ακόμη φορά […]

Τέτοια υποδοχή από τον κόσμο για την νέα ταινία No Τime To Die του Τζέιμς Μποντ με τον Ντάνιελ Γκρεγκ δεν περίμεναν ούτε οι ίδιοι οι παραγωγοί.

Μιλάμε για την νέα ταινία Νο Τime To Die. Πρόκειται για την 25η ταινία της διάσημης σειράς ταινιών με τον Ντάνιελ Γκρεγκ να έχει για μια ακόμη φορά τον πρωταγωνιστικό ρόλο.  Ο Ντάνιελ Γκρεγκ επιστρέφει για πέμπτη και τελευταία φορά στο ρόλο του Τζέιμς Μποντ.

Από την αρχή μεγάλο ρεκόρ

Άνοιγμα ρεκόρ έκανε η ταινία που άγγιξε τα 30 εκ δολάρια, και συγκέντρωσε περίπου 120 εκ δολάρια στις πρώτες ημέρες προβολής. Και αυτό μόνο στην Μεγάλη Βρετανία. Η προβολή  ξεκινάει στις Ηνωμένες Πολιτείες  8 Οκτωβρίου και όπως όλα δείχνουν  αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ στο box office…

Εντυπωσιακή πρεμιέρα της 25ης ταινίας του Τζέιμς Μπόντ

Υπέροχες παρουσίες, αθλητικές προσωπικότητες, ιδιαίτερες επιλογές και βασιλικές χειραψίες. Η πρεμιέρα της ταινίας «No time to die» είχε λίγο από όλα.

To τρέιλερ της ταινίας «No Time to Die»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κόσμος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ