Όλα έχουν ένα όριο Κα Κορινθίου. Δεν μπορείτε να καταφεύγετε σε τέτοιες μεθόδους με κατάπτυστες αναρτήσεις για λίγο δημοσιότητα. Γράφει ο Τσιλιώτης Αλκιβιάδης Είναι εποχές δύσκολες για όλους. Όλοι περνάμε την πανδημία με δυσκολία, και όλοι ότι επάγγελμα και αν κάνουν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα. Όλα μπορούμε να τα δεχτούμε. Όπως επίσης ότι τα χρόνια περνούν […]

Όλα έχουν ένα όριο Κα Κορινθίου. Δεν μπορείτε να καταφεύγετε σε τέτοιες μεθόδους με κατάπτυστες αναρτήσεις για λίγο δημοσιότητα.

Γράφει ο Τσιλιώτης Αλκιβιάδης

Είναι εποχές δύσκολες για όλους. Όλοι περνάμε την πανδημία με δυσκολία, και όλοι ότι επάγγελμα και αν κάνουν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα. Όλα μπορούμε να τα δεχτούμε. Όπως επίσης ότι τα χρόνια περνούν και ορισμένοι επώνυμοι νομίζουν θα είναι για πάντα στον αφρό της δημοσιότητας.

Δεν μπορούν να δεχτούν ότι σήμερα η απήχηση τους είναι πολύ πεσμένη,  πολύ απλά γιατί υπάρχουν άλλοι που τραβούν τα φώτα της δημοσιότητας.

Για να στρέψουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους καταφεύγουν σε ακραίες ενέργειες.  Μόνο και μόνο για να μιλάει ο κόσμος για αυτούς, και τα μέσα να γράφουν το όνομα τους.

Βλέπουμε καθημερινά, ότι πολλοί πουλάνε τα πάντα χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας για να δουν το ονοματάκι τους να παίζει λίγο παραπάνω.

Ένα πράγμα όπως η Κα Κορινθίου που πραγματικά εξόργισε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα τους διαδικτυακούς φίλους της. Ανέβασε μια  τόσο κάκιστη και πολύ προσβλητική ανάρτηση, που και άθεος αν είναι κάποιος κάτι τέτοιο δεν θα το σκεφτόταν.

Για να σας βάλουμε στο νόημα η Κα Κορινθίου πόζαρε δίπλα σε μια εικόνα της Παναγίας με το ντεκολτέ όσο πιο ανοιχτό μπορούσε. Πρώτο φάουλ, αλλά έχουμε και συνέχεια. Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε την “εξυπνάδα” της:

“Η μία Μαρία δίπλα στην άλλη”

Δηλαδή για να καταλάβουμε καλύτερα. Η Παναγία που αποτελεί ακόμα και στο Ισλάμ σεβάσμιο πρόσωπο, και για τους Χριστιανούς όλοι ξέρουμε πόσα πολλά σημαίνει, και από την άλλη κάποια Μαρία Κορινθίου. Πόσο μεγάλη ιδέα μπορεί να έχετε για τον εαυτό σας; 

Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω. Τις τα είπαν και οι διαδικτυακοί “φίλοι” της την έκραξαν κανονικά, αλλά δεν αλλάζει και κάτι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ