Ένα πολύ ενδιαφέρον σχόλιο που αποτυπώνει την ωμή πραγματικότητα που επικρατεί στα ριάλιτι και στον χώρο των μοντέλων.Aλλά φυσικά και τον ωχαδερφισμό της κοινωνίας μας! Ξεκινούν με όνειρο να γίνουν μοντέλα διεθνών προδιαγραφών, να κάνουν καριέρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.  Να περπατήσουν πασαρέλες, να φωτογραφηθούν για μεγάλους οίκους και εξώφυλλα γνωστών περιοδικών.  Κάποιες πηγαίνουν […]

Ένα πολύ ενδιαφέρον σχόλιο που αποτυπώνει την ωμή πραγματικότητα που επικρατεί στα ριάλιτι και στον χώρο των μοντέλων.Aλλά φυσικά και τον ωχαδερφισμό της κοινωνίας μας!

Ξεκινούν με όνειρο να γίνουν μοντέλα διεθνών προδιαγραφών, να κάνουν καριέρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.  Να περπατήσουν πασαρέλες, να φωτογραφηθούν για μεγάλους οίκους και εξώφυλλα γνωστών περιοδικών.  Κάποιες πηγαίνουν στο gntm και όπου αλλού μπορούν για να προβληθούν (ριάλιτι να ναι και ότι να ναι). Αλλά τελικά ταβάνι τους είναι να βγάλουνε σεζόν στη Μύκονο με κερασμένα ποτάκια και φαγητά.

Ένα ριάλιτι γιατί χανόμαστε

Το ίδιο βέβαια ισχύει και από κοπέλες που περνούν από άλλα ριάλιτι προβολής ουσιαστικά για να κερδίσουν followers στο instagram.  Για να ανέβει λίγο η ταρίφα του influencing βεβαίως-βεβαίως.

Όλα στον βωμό της εμπορικής αξίας αγαπητοί φίλοι. Να ανεβάσω λίγο την αξία μου παραπάνω να πιάσω καλύτερη τιμή. Όχι. Δεν μιλάμε για πασαρέλα, που θέλει πολλά άντερα να πετύχεις. Μιλάμε για όλες αυτές που προσπαθούν με την ταμπέλα του μοντέλου να επιβιώσουν. Αν δεν ξέρεις και δεν θέλεις να εργαστείς στην ζωή σου….

Ο ωχαδερφισμός της κοινωνίας μας

Δεν λείπουν βέβαια και αυτές του το έριξαν στη βίζιτα ή στην παραγωγή ερωτικών ταινιών αλλά στην τελική ποια τους πείραξε; Η πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM η Παρασκευή μια Ρομά κοπέλα πού πήγε να δουλέψει σε κρεπερί!

Και να σου η κατακραυγή από τις υπόλοιπες μοντέλες.

Άλλη στην κανονική εργασία στην κρεπερί και άλλες στα κότερα και τα κορωνοπάρτι.  Στις μέρες μας προσχηματικά giveaways και διαφήμισεις μέσω Instagram για τα μάτια του κόσμου!

Και καλά στο παρελθόν υπήρχαν εκατοντάδες “χορηγοί”, αλλά τώρα σε αυτές τις δύσκολες ημέρες πάει και αυτό το βοήθημα.

Και επειδή λένε δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι με ρέγουλο κορίτσια τις φωτογραφίες στα social media καρφώνεστε.

Απλά να γνωρίζουν όλοι και όλες, ότι τελικά τίποτα σε αυτήν την ζωή δεν μένει κρυφό. Και μετά άντε να δούμε που θα κρυφτούν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για GNTM

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ