Έτοιμη η ομάδα του Στέλιου Ρόκκου για τα live shows του X factor.

Ο Στέλιος Ρόκκος στο χθεσινό επεισόδιο του X factor και στο Chair Challenge έφτιαξε την ομάδα του. Ο γνωστός τραγουδιστής και κριτής του talent show προτού πάρει την τελική του απόφαση για την διαμόρφωση της ομάδας του,  αποφάσισε να κάνει  μία αλλαγή και έδωσε τη θέση της Λίνας στην Έλενα. Με την δεύτερη μάλιστα να της ζητά συγγνώμη.

Πιο πριν είχε ρίξει και μια «κατσάδα» ο Ρόκκος στην frontman του συγκροτήματος Οcean Dvst «Με νοιάζει πως νιώθω εγώ στην προκειμένη φάση. Όταν έρχεται ένα γκρουπ, κοιτώ όλα τα μέλη της ομάδας. Θέλω να μου υποσχεθείς ότι θα είσαι αντάξια των μελών της μπάντας σου. Εμένα αυτά τα φρου φρου δεν μου λένε πολλά κι είμαι της ουσίας. Σου βάζω χέρι για να πεισμώσεις. Αυτή η έξτρα ενέργεια σου κάνει κακό», της είπε. Μετά από αυτό τους έδωσε τη καρέκλα αλλά στο τέλος την έχασαν από τους Decho.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο τραγουδιστής και κριτής είπε «Επέλεξα τους καλύτερους» και στη συνέχεια αγκάλιασε τους παίκτες του. Πλέον οι ομάδα του ετοιμάζεται για τα live shows.










Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ