Η Ελληνίδα καλλονή Βρισηίδα Ανδριώτου, μας έκανε υπερήφανους αφού κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό της και να διακριθεί διεθνώς στο χώρο του modeling. Από τον πρώτο κύκλο του My Style Rocks, στην 6η θέση του παγκόσμιου διαγωνισμού The Miss Globe! Τη Βρισηίδα Ανδριώτου τη γνωρίσαμε μέσα από το καθημερινό ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.  Οι διαγωνιζόμενες […]

Η Ελληνίδα καλλονή Βρισηίδα Ανδριώτου, μας έκανε υπερήφανους αφού κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό της και να διακριθεί διεθνώς στο χώρο του modeling.

Από τον πρώτο κύκλο του My Style Rocks, στην 6η θέση του παγκόσμιου διαγωνισμού The Miss Globe!

Τη Βρισηίδα Ανδριώτου τη γνωρίσαμε μέσα από το καθημερινό ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.  Οι διαγωνιζόμενες παρουσιάζουν τις προσωπικές στιλιστικές τους επιλογές και δίνουν συμβουλές στο τηλεοπτικό κοινό. Ενώ στη συνέχεια κρίνονται και βαθμολογούνται γι’ αυτές.

Το μοντέλο που φιλοδοξεί να κάνει καριέρα στο χώρο, φαίνεται ότι το πετυχαίνει όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό!

Η δήλωση της

Λοιπόν αυτό ήταν… 6η θέση στο παγκόσμιο The Miss Globe

Ένα υπέροχο ταξίδι τελείωσε.

Ενα ταξίδι γεμάτο υπέροχες αναμνήσεις, για ακόμα μια φορά έβαλα τον εαυτό μου σε κάτι καινούργιο για εμένα.

Να δοκιμαστεί και να γίνω ακόμα καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, γιατί αυτό το ταξίδι πέρα από ομορφιά ήταν και ένα μάθημα. Θέλω να ευχαριστώ τον θεσμό μου @starandmr.gshellas που μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία να το ζήσω και το @themissglobe για όλα όσα μας προσέφερε και μας είχε σαν πριγκίπισσες κάθε μέρα.

Το καλύτερο team ever @stratospafliot , @velvetstormm , στυλίστα μου @ioannis.fere και τον Γιώργο Κούβαρη τον πρόεδρο μας. Και τον υπέροχο @stavros_dask που μόνο με την γκρίνια μου είχε να βγάλει πέρα κάθε μέρα και με ήρεμουσε.

Ευχαριστώ πολύ όλους εσάς που πιστέψετε σε εμένα και με στηρίξατε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ