Ο Πέτρος Ξεκούκης ανατρέπει την κατάσταση γύρω από την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

O Πέτρος Ξεκούκης έκανε κάποιες δηλώσεις που σίγουρα θα συζητηθούν. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις καταγγελίες κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά και για την παράσταση του Παύλο Χαϊκάλη, που έριξε πρόωρη αυλαία.

«Φοβάμαι ότι είναι πολύ δύσκολο να ξαναδουλέψει ο Πέτρος Φιλιππίδης. Στο κοινό πέρασε, ο κόσμος δεν ξεχνάει. Μπορεί να συνεργαστούμε αργότερα, τον αγαπώ, τον εκτιμώ, το ταλέντο δεν παύει να υπάρχει. Δεν θα ήθελα να πάω αυτή τη στιγμή να τον επισκεφθώ στη φυλακή, γιατί είμαι σίγουρος ότι και ο ίδιος θα αισθανόταν πολύ άσχημα, Φαντάζεστε αν βλέπει στην τηλεόραση τον Πλάτανο πώς θα αισθάνεται ψυχολογικά; Θα πρέπει να μπούμε και στη δική του τη θέση, μπορεί να έχει κατανοήσει» ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Ξεκούκης.

«Έρχεται η δικάσιμος και μπορεί εκεί να έχουμε και αποκαλύψεις και να φανεί ότι κάποιες πήγαν οικειοθελώς. Μπορεί να έγιναν σκόπιμα όλα αυτά που έγιναν».

Να θυμίσουμε εδώ ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης κρατείται στις φυλακές της Τρίπολης. Ενώ, στις 18 Μαρτίου θα καθίσει στο εδώλιο για να δικαστεί για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

«Πιστεύω ότι ο κόσμος δεν ξεχνά και δε συγχωρεί. Πάντως, δεν περίμενα ούτε εγώ να κατέβει γιατί άκουγα για κάτι χιλιάδες εισιτήρια» και κατέληξε: «Τι θα πει ο Χαϊκάλης με την αστρολογία; Με την αστρολογία θα κάνει παιδί μία γυναίκα; Πώς; Με ανεμογκάστρι; Θα τρελαθούμε τώρα», επισήμανε για την παράσταση του Παύλου Χαϊκάλη που κατέβηκε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик