Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή δίνουν “ξεχωριστό” ραντεβού, στο Θέατρο Άλσος.

Βίσση – Βανδή – ΟΙ δύο μεγάλες σταρ του Ελληνικού τραγουδιού φαίνεται ότι άφησαν οριστικά, πίσω την παλαιά ψυχρότητα που υπήρχε μεταξύ τους και πλέον υπάρχει μια καλή φιλική σχέση, αλλά σίγουρα πολύ δυνατή επαγγελματικά.

Ο “πόλεμος των δύο μεγάλων σταρ” έληξε τον Δεκέμβριο του 2020 όπως όλοι θυμόμαστε, στο πλατό του “J2US”.  Την στιγμή που εμφανίστηκαν μαζί και τραγούδησαν μαζί. Φυσικά αυτό που ξεσήκωσε όλους τους φίλους των δύο σταρ, ήταν στο τέλος με το φιλί στο στόμα,

Στo Θέατρο Άλσος θα εμφανιστούν Βίσση και Βανδή αλλά σε ξεχωριστές εμφανίσεις.

Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή δίνουν “ξεχωριστό” ραντεβού, στο Θέατρο Άλσος. Το φετινό καλοκαίρι προβλέπεται μοναδικό, με τις δύο αγαπημένες τραγουδίστριες να μας χαρίζουν μοναδικές μουσικές βραδιές… χωριστά!

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του Youfly.com, η Άννα Βίσση θα εμφανιστεί στο Άλσος μαζί με την ορχήστρα της, ενώ η Δέσποινα Βανδή συντροφιά με τον αγαπημένο δημιουργό Γιώργο Θεοφάνους. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Θεοφάνους και η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζουν νέο δίσκο, ενώ οργανώνουν μαζί και καλοκαιρινές συναυλίες.

Οι μουσικές αυτές βραδιές στο θέατρο Άλσος θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Συζητήσεις γίνονται και με τον Αντώνη Ρέμο, αλλά και με τον Χρήστο Μάστορα και τις αγαπημένες μας Μέλισσες.

Μπορεί το κοινό να ήλπιζε σε ένα ντουέτο, όμως δε θα μείνει κανένας φαν παραπονεμένος. Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή, αν και χωριστά, θα εμφανιστούν το καλοκαίρι στο Θέατρο Άλσος, πραγματοποιώντας συναρπαστικές συναυλίες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик